Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Μαρία Κορινθίου: «Πρέπει να βάλει ένα φρένο, έχω κουραστεί πάρα πολύ να ακούω...»

Αντέδρασε η δημοσιογράφος

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Μαρία Κορινθίου: «Πρέπει να βάλει ένα φρένο, έχω κουραστεί πάρα πολύ να ακούω...»

Τις νέες δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου για το πόσο δύσκολα πέρασε στο «Πρωινό» του ANT1 πρόβαλαν το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες Τίποτα». Πάνω σε αυτό η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θέλησε να σχολιάσει πως έχει καταντήσει κουραστικό και πως θα πρέπει η ηθοποιός και παρουσιάστρια να βάλει ένα φρένο στο συγκεκριμένο θέμα.

«Έχω κουραστεί πάρα πολύ να ακούω να μιλάει η Μαρία Κορινθίου συνέχεια και να γίνεται ανακύκλωση ξανά και ξανά για τη συνεργασία που είχε με τον ΑΝΤ1 και το Πρωινό. Κάπου πρέπει να σταματήσει. Εγώ την Μαρία την αγαπώ, αλλά πρέπει να βάλει κι αυτή ένα φρένο. Τα έχει πει, το 'χει ζήσει, και καλά κάνει και μιλάει. Αλλά συνέχεια και συνέχεια λέμε το ίδιο πράγμα; Δηλαδή είναι η Μαρία Κορινθίου, ας τη ρωτήσουν κάτι άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δείτε επίσης: Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Σήμερα αποφασίζω να...» - Επιβεβαίωσε στον αέρα του Πρωινό Σουσού τη σχέση της με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Στη στιχομυθία που ακολούθησε, η Νόνη Δούνια της τόνισε ότι, σε περίπτωση που δεν δεχόταν να απαντήσει, πολύ πιθανό να δεχόταν κριτική γι' αυτή την άρνηση ή να δημιουργούσε λάθος εντυπώσεις. Από την πλευρά του ο παρουσιαστής Κώστας Τσουρός συμφώνησε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και σημείωσε πως η Μαρία Κορινθίου έχει τοποθετηθεί επανειλημμένα για την αποχώρησή της από το Πρωινό, σε σημείο που δύσκολα θα την κατηγορήσει κάποιος ότι δεν απαντάει για το συγκεκριμένο θέμα.

Δείτε το βίντεο:

Οι δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου που έφεραν την αντίδραση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

«Το Πρωινό ήταν μια δουλειά που δεν πέρασα καλά, το έχω δηλώσει. Πάμε παρακάτω, ήταν κι αυτό ένα μάθημα για εμένα ψυχικά. Εκείνη την ώρα λες "Θεέ μου τι μάθημα είναι αυτό που θες να μου δώσεις;", εκείνη την ώρα δεν μπορούσα να το αντιληφθώ, όταν πια ηρέμησα, φυσικά είδα ποιο ήταν το μάθημά μου. Ήταν να προστατεύομαι περισσότερο από τέτοιου τύπου ψυχολογικές καταστάσεις και να με προετοιμάσει για άλλα πράγματα», ανέφερε η Μαρία Κορινθίου σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Δύο στις 10» .