Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Σήμερα αποφασίζω να...» - Επιβεβαίωσε στον αέρα του Πρωινό Σουσού τη σχέση της με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Μέσα από μία φωτογραφία και μία δήλωση της Ελένης Τσολάκη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Σήμερα αποφασίζω να...» - Επιβεβαίωσε στον αέρα του Πρωινό Σουσού τη σχέση της με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε την Τρίτη 23/1 στο πλατό της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, και προχώρησε σε δηλώσεις για την καριέρα της στον χώρο της τηλεόρασης και την επιστροφή της μέσα από την εκπομπή του MEGA, Ακόμα δεν είδες τίποτα, στο πλευρό του Κώστα Τσουρού.

Φυσικά, υπήρξαν και ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή (δείτε εδώ την αντίδρασή της μόλις προβλήθηκαν φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Βασάλου στην οθόνη), με την Ελένη Τσολάκη να επιβεβαιώνει την σχέση της με τον Γρηγόρη Μόργκαν και εκείνη να χαμογελάει.

Η επιβεβαίωση για την σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Γρηγόρη Μόργκαν

«Φέτος είναι μια δύσκολη χρονιά για μένα, γιατί δουλεύω 7 στα 7. Ασχολούμαι και με τις δικές μου επιχειρήσεις, αλλά είμαι καλά. Το ευχαριστιέμαι. Οι επιχειρήσεις μου καταναλώνουν αρκετό χρόνο από τη ζωή μου, αλλά είναι κάτι δημιουργικό και μου αρέσει. Έχω αγαπήσει πάρα πολύ αυτό το κομμάτι. Τρία χρόνια σχεδόν έμεινα συνειδητά εκτός τηλεόρασης, αλλά είχα τα δικά μου να δουλεύω. Δεν φοβήθηκα να μείνω έξω. Είναι σημαντικό να έχεις κάτι που θα μπορείς να ζήσεις από αυτό. Είμαι χαρούμενη στην επαγγελματική και προσωπική μου ζωή», ανέφερε αρχικά.

Όσον αφορά στον σχολιασμό που μπορεί να κάνει, αλλά και να δέχεται, σημείωσε: «Πρέπει λίγο να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε, αλλά δεν καταπιέζομαι κιόλας. Ό,τι έχω να πω, θα το πω, αλλά πάντα με ευγένεια. Δεν μου αρέσει να προσβάλλω, να μειώνω ή να φέρνω τους ανθρώπους σε δύσκολη θέση. Γιατί δεν μου αρέσει να το κάνουν κι εμένα. Μου έχει συμβεί. Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι, αλλά καλό θα είναι να αλλάξει. Έχω πάρει τηλέφωνο όταν κάτι με ενόχλησε, είχα πάρει τον Νίκο Γεωργιάδη. Μ' αρέσει να λύνω τις όποιες διαφορές τετ α τετ».

Για την προσωπική της ζωή, επισήμανε: «"Σήμερα" αποφασίζω να προστατεύσω την Ευρυδίκη. Είμαι ήρεμη, χαρούμενη, ευτυχισμένη, περνάω καλά, έχω πολύ ωραίους ανθρώπους δίπλα μου και θα μείνω σε αυτό».

Λίγο πριν το τέλος, ρωτήθηκε και για τα "πειράγματα" του συνεργάτη της, για τον σύντροφό της, με την ίδια να απαντά:: «Ο Κώστας με φέρνει σε δύσκολη θέση, αλλά τον αγαπώ, τι να τον κάνω; Ξέρει πολλά πράγματα για εμένα προσωπικά οπότε του δίνω και το ελεύθερο να το κάνει...».

Τότε παρουσίασαν στην οθόνη μία φωτογραφία από το προηγούμενο βράδυ που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε βγει με τους συναδέλφους της και δίπλα της καθόταν ο καλός της: «Δίπλα σου ποιος είναι;», ρώτησε η παρουσιάστρια.

«Κάτσε, δεν βλέπω καλά... Ποιος είναι;», είπε γελώντας εκείνη, με τον συνεργάτη της Ελένης Τσολάκη να πετάγεται και να λέει: «Ο Γρηγόρης Μόργκαν». «Το αγόρι της Ευρυδίκης. Ε; Αυτός δεν είναι; Το κορίτσι λάμπει», συνέχισε εκείνη, με την καλεσμένη να τους κοιτά και να χαμογελάει.