Κοραλία Καράντη: «Ο γιος μου ήταν το νούμερο ένα στη ζωή μου»

Τι δήλωσε η πρωταγωνίστρια για τον ρόλο της στη σειρά Famagusta

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κοραλία Καράντη: «Ο γιος μου ήταν το νούμερο ένα στη ζωή μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ήταν η Κοραλία Καράντη. Μετά την καθηλωτική πρεμιέρα της σειράς Famagusta η πρωταγωνίστρια μίλησε για τον ρόλο της στον Κώστα Τσουρό, ενώ αποκάλυψε πως έλαβε πολλά συγκινητικά μηνύματα τις τελευταίες μέρες με αφορμή τη σειρά του Mega.

«Είμαστε συγκινημένοι όσοι συμμετέχουμε στη σειρά. Είναι η πρώτη φορά που πιάνεται και δραματοποιείται αυτό το θέμα. Δεν είναι μόνο αυτό όμως, τρέχει και η σύγχρονη ζωή που έχουν οι άνθρωποι που ήταν θύματα εκείνης της εποχής, οι ίδιοι ή τα συγγενικά τους πρόσωπα. Πιάνει ένα κομμάτι καθαρό μνήμης και το κομμάτι του ντοκιμαντέρ που κάνει ο Χρήστος Λούλης, που υποδύεται τον δημοσιογράφο», είπε αρχικά η Κοραλία Καράντη.

Δείτε επίσης: Κοραλία Καράντη: Δύο μέτρα και κούκλος - Αυτός είναι ο 27χρονος γιος της με τον Τζώνη Καλημέρη

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, έχει αντλήσει προσωπικά βιώματα για τον ρόλο της. «Αναγνωρίζω στη Χριστίνα στοιχεία από την προσωπικότητα της γιαγιάς μου. Βέβαια, εκείνη δεν είχε χάσει ένα παιδί, αλλά είχε μεγάλες απώλειες στη ζωή της, που κουβαλούσε πάντα. Μεγάλωσα μαζί της. Ενώ ήταν λειτουργική, πάντα μέσα της μπορούσες να διακρίνεις μες στην καθημερινότητα αυτή τη μαύρη τρύπα. Αυτή η απώλεια ήταν ζωγραφισμένη πάνω της», είπε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει: «Αλλά δεν είναι μόνο η γιαγιά μου, η Χριστίνα είναι ένα πρόσωπο που μπορούμε πάνω της να προβάλουμε τα πρόσωπα των γυναικών που έχουν τραυματιστεί από πόλεμο».

Η εξομολόγηση της Κοραλίας Καράντη για τον γιο της

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην οικογένειά της γενικότερα: «Ο πατέρας μου μετανάστευσε, πήγε στη Νότια Αφρική ψάχνοντας την τύχη του. Εκεί ξαναπαντρεύτηκε αργότερα κι έκανε άλλα δύο παιδιά. Είναι τα ετεροθαλή μου αδέρφια, που δυστυχώς κανένα δεν υπάρχει στη ζωή, όπως και ο πατέρας μου. Δεν ήταν δυνατόν να τον βλέπω τον πατέρα μου. Τους είχα γνωρίσει, αλλά δεν πέρασα πολύ καιρό της ζωής μου μαζί τους».

Η Κοραλία Καράντη μίλησε για τον γιο που έχει αποκτήσει με τον Τζώνη Καλημέρα, τον Εδουάρδο. «Για μένα ο γιος μου ήταν πρωταρχικό θέμα, ήταν το νούμερο ένα στη ζωή μου. Γι’ αυτό κι όταν έμεινα έγκυος αποτραβήχτηκα από τη δουλειά μου, όπως επίσης και στην εφηβεία του το ίδιο. Ήθελα να είμαι παρούσα και βοηθητική απέναντί του».

Η Κοραλία Καράντη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Διάλεξε τον θάνατό σου, αγάπη μου» για δεύτερη θεατρική σεζόν στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη. Με αφορμή την παράσταση, αποκάλυψε πως δεν θα ήθελε να πεθάνει πάνω στο σανίδι. «Θα ήθελα να πεθάνω στο σπίτι μου, με τους δικούς μου ανθρώπους γύρω, χωρίς να υποφέρω», είπε η ηθοποιός.