Η Νεκταρία Γιαννουδάκη συγκλονίζει: «Mε χτύπαγε, με έβριζε και με ειρωνευόταν, επειδή νόμιζε ότι ανήκω σε διαφορετικό κόμμα»

«Φοβόμουν μετά, είχα άγχος...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη συγκλονίζει: «Mε χτύπαγε, με έβριζε και με ειρωνευόταν, επειδή νόμιζε ότι ανήκω σε διαφορετικό κόμμα»

Στον καναπέ της Τζένης Θεωνά βρέθηκε η Νεκταρία Γιαννουδάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει γνωστή από τις ερμηνείες της στις σειρές «Σασμός» και «Ψυχοκόρες», εμφανίστηκε το απόγευμα της Κυριακής (28/1) στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μαμά-δες» της ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γύρισε πίσω στον χρόνο και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και την κακοποιητική συμπεριφορά που δέχθηκε στο σχολείο.

Ο διάλογος ξεκίνησε σε εύθυμο κλίμα ανάμεσα στις δύο γυναίκες, με τη Νεκταρία Γιαννουδάκη να αναφέρει πως: «Eίμαι η μικρότερη από τρία αδέλφια, έχω 11 χρόνια διαφορά με τον μεγαλύτερο μου αδελφό και εννέα χρόνια με τον δεύτερο. Εγώ ήμουν ένα πολύ συνεσταλμένο παιδάκι, η αλήθεια είναι πως μεγάλωσα στο εμποροραφείο του μπαμπά μου, που ήταν στο κέντρο των Χανίων. Ο μπαμπάς μου ήταν ράφτης. Ήμουν με τον πατέρα μου, πολύ ήσυχη, μου έχει πει και η μαμά μου πως εκεί που με άφηνες, εκεί έμενα. Δεν κουνιόμουν μέχρι να μου πεις να κάνω κάτι».

Δείτε επίσης: Νεκταρία Γιαννουδάκη: «Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για...» - Επιστρέφει η ηθοποιός στο Σασμό;

Η εξομολόγηση της Νεκταρίας Γιαννουδάκη για τα παιδικά της χρόνια

Το κλίμα άλλαξε γρήγορα ωστόσο όταν η ηθοποιός αποκάλυψε την τραυματική εμπειρία που έζησε στο Δημοτικό. «Στο σχολείο, η Α' Δημοτικού ήταν τραυματική εμπειρία. Ένας φριχτός δάσκαλος, ο οποίος και μας χτύπαγε και μας έβριζε και μας ειρωνευόταν, θεώρησε ότι η οικογένεια μου ανήκει σε ένα διαφορετικό κόμμα από αυτό που είμαστε εμείς. Έτσι ξεκίνησε να συμπεριφέρεται εκδικητικά απέναντι μου. Μου έκοψε παντελώς τα φτερά, φοβόμουν το σχολείο και είχα άγχος», είπε χαρακτηριστικά για εκείνη τη χρονιά.

Και κατέληξε: «Είχα τους χειρότερους βαθμούς από όλο το τμήμα, γιατί τότε στην Α' Δημοτικού εμείς παίρναμε βαθμούς και είχα σε όλα 6αρια. Μέχρι που η μαμά μου έκανε μία υπομονή, έκανε δύο, ζήτησε να δει το τετράδιό μου και εγώ της είπε ότι έχει χαθεί. Πήγε στην διευθύντρια και Β' Δημοτικού πια, άλλαξα τμήμα. Εκεί ήμουν πολύ χαρούμενη, άνθισα και πέρασα πολύ καλύτερα»