Ο Άκης Παυλόπουλος απαντάει στα σχόλια για το «τοστ»: «Για όσους μπήκαν στον κόπο να ασχοληθούν...»

Ξεκαθάρισε τη θέση του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Τις προηγούμενες μέρες ένα βίντεο έγινε viral που απεικόνιζε τον Άκη Παυλόπουλο και τον Δημήτρη Οικονόμου να λένε μέσα από την εκπομπή τους «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ ότι φτάνουν τέσσερα τοστ για να χορτάσει μια οικογένεια τεσσάρων ατόμων. Ο πρώτος θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του το βράδυ της Κυριακής 28/1, δίνοντας μία σαφή απάντηση στα χιλιάδες σχόλια που έχουν γραφτεί τις προηγούμενες μέρες στα social media.

Ο δημοσιογράφος ήταν ξεκάθαρος, τονίζοντας πως η όλη στιχομυθία στον αέρα ήταν «δεικτική και χλευαστική», συμπληρώνοντας επίσης ότι μέσα από την εκπομπή του, μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου έχουν ασχοληθεί πολλές φορές με το θέμα της ακρίβειας και άρα δεν θα έπρεπε να υπάρχουν παρεξηγήσεις εξαρχής...

Δείτε επίσης: Ένταση ανάμεσα στον Πέτρο Τατσόπουλο και τον Άκη Παυλόπουλο: «Δολοφονίες μεταξύ ομοφύλων δεν έχουμε;»

Η απάντηση του Άκη Παυλόπουλου για το επίμαχο βίντεο

Πιο συγκεκριμένα, ο Άκης Παυλόπουλος επέλεξε να μοιραστεί μια ιστορία με τους διαδικτυακούς του φίλους, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου και έγραψε τα εξής. «Για όσους μπήκαν στον κόπο να επιτεθούν με άθλιους χαρακτηρισμούς για τα περιβόητα 4 τοστ θα πω το αυτονόητο. Ότι η αναφορά ήταν δεικτική και χλευαστική για την ακραία κατάσταση της ακρίβειας. Ευτυχώς αυτοί είναι λίγοι, γιατί όλοι οι υπόλοιποι απλά το κατάλαβαν. Άλλωστε επί πολλή ώρα ασχολούμασταν με την απαράδεκτη κατάσταση στην αγορά και τα σούπερ μάρκετ, όπως ακριβώς κάνουμε κάθε μέρα».

Η ανάρτηση του Άκη Παυλόπουλου

Τι ειπώθηκε στον αέρα

Οι παρουσιαστές βρίσκονταν σε live σύνδεση με τον δημοσιογράφο Γιώργο Τσελίκα, για να συζητήσουν το πρόβλημα της ακρίβειας. Σε εκείνο το σημείο ο Δημήτρης Οικονόμου ανέφερε με χιούμορ: «Κάτσε ρε Γιώργο, τέσσερα τοστ θέλει να φτιάξει, πρέπει να πάρει δέκα φέτες, να τις πετάξει τις μισές;», με τον Άκη Παυλόπουλο να συμπλήρωνει: «Με τέσσερα τοστ Γιώργο, χορταίνει η οικογένεια όλη». Μετά από λίγη ώρα προχώρησαν στο επόμενο θέμα, αλλά η παρεξήγηση είχε ήδη γίνει.