Σίσσυ Χρηστίδου: «Μπορεί να μη θέλει να το πω...» - Η τυχαία συνάντηση στην Κηφισιά με την Φαίη Σκορδά

«Ήμασταν πολύ αστείες...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Την τυχαία συνάντηση που είχε στην Κηφησιά με την Φαίη Σκορδά και τα παιδιά της, αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή που παρουσιάζει Χαμογέλα και Πάλι, το πρωί της Κυριακής 28/1. Η παρουσιάστρια του Mega ανέφερε ότι οι γιοι της Φαίης έχουν μεγαλώσει αρκετά και μάλιστα της μοιάζουν.

Η τυχαία συνάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου με την Φαίη Σκορδά

«Να πω που βρέθηκα χθες το βράδυ εγώ και η Φαίη; Μπορεί να μη θέλει η Φαίη όμως. Ήμασταν πολύ αστείες. Είμαι χθες στην Κηφισιά, είχα τα παιδιά μου, είχα τα ανίψια μου, είχα κι άλλα παιδιά. Ως συνήθως κυκλοφορώ με τέσσερα, πέντε παιδιά. Ξαφνικά βλέπω τη Φαίη με κουκούλα να κυνηγάει κι αυτή άλλα τρία τέσσερα παιδιά. Πάω μπροστά της, δεν με βλέπει. Κοιτιόμαστε και λέμε «αυτά δικά σου;».

Δείτε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν μπορώ να βγάλω άκρη με το δικηγόρο μου» - Δύσκολες στιγμές

«Είναι μοτίβο πια στην Κηφισιά. Είναι τα παιδιά και πίσω είναι οι κατακαημένες μάνες με κουκούλες που κυνηγούν τα παιδιά τους. Ο γιος της, ο Γιαννάκης κούκλος, μεγάλωσε. Το προσωπάκι του μου θυμίζει την Φαίη» ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ένταση ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Νίκο Συρίγο για τον Γιώργο Νταλάρα

Ωστόσο στην εκπομπή του Σαββάτου 27/1, η παρουσιάστρια σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα (δείτε εδώ), και με αφορμή αυτό ήρθε σε αντιπαράθεση με τον συνεργάτη της Νίκο Συρίγο.

«Ήθελε να το μαζέψει λίγο απέναντι στα παιδιά», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και ο συνεργάτης της, απάντησε:

«Και τα παιδιά το μάζεψαν απέναντι στον Νταλάρα. Δεν είναι ίδιες οι συνθήκες και ο τρόπος που τον πλησίασαν. Και τα παιδιά που ήταν εκεί τον αντιμετώπισαν με ηρεμία και εκείνος απάντησε ανάλογα. Δεν έχουμε την ίδια άποψη, μην το ανοίξουμε ξανά αυτό».

«Να το μαζέψω λίγο, πολύ αέρα πήρα», δήλωσε με χιούμορ η Σίσσυ Χρηστίδου και επισήμανε: «Για μένα είναι ένας τρόπος, χωρίς να πληγώσω και τον εγωισμό μου πολύ, κάπως να ανασκευάσω αυτό που έχω κάνει. Έτσι το παίρνω εγώ και έτσι θέλω να το πάρω. Δεν είναι καθόλου κακό, ίσα ίσα είναι πολύ αντρίκιο. Αν συμβαίνει αυτό».

Ο Νίκος Συρίγος, όμως, πήγε την συζήτηση αλλού: «Δεν θα διαφωνήσω, αλλά θέλω να πω κάτι. Επειδή ο χρόνος ο τηλεοπτικός είναι πολύτιμος και πρέπει να ακούγονται ορισμένα πράγματα. Θέλω να το πω τώρα. Το πρόσωπο της εβδομάδας έχει ονοματεπώνυμο και δεν είναι ο Γιώργος Νταλάρας, παρότι αυτόν ανέδειξαν οι εκπομπές ως πρώτο θέμα, αλλά η Μαρία Καρυστιανού, η τραγική μάνα που πήγε στην εξεταστική της Βουλής και είπε αυτά που θέλαμε να πούμε όλοι. Επειδή το ανέφερε ο Γιώργος Νταλάρας στη συνέντευξή του, αλλά δεν μπορέσαμε να το βάλουμε μέσα επειδή ήταν 53 λεπτά συνέντευξη. Πρέπει να δίνουμε λόγο και έμφαση στα πρόσωπα τα πραγματικά. Επειδή το ανέφερε και ο Γιώργος Νταλάρας στη συνέντευξή του...».

Και η πρώτη τότε του απάντησε με έντονο ύφος: «Πάλι είναι ένα δάκτυλο εδώ και δεν μου αρέσει αυτό. Ήταν συγκλονιστική η τοποθέτησή της, αλλά εμείς δεν το είδαμε εδώ. Με το να το τοποθετείς στην κουβέντα, μειώνεις εμάς, μειώνεις την εκπομπή που δεν συζητάμε αυτό, τον αρχισυντάκτη και τα λοιπά. Μιλήσαμε με τη γυναίκα κιόλας και δεν επιθυμούσε να βγει. Εγώ θα το πω, νιώθω την ανάγκη να το πω, γιατί όταν λες ότι είναι το πρόσωπο της εβδομάδας και δεν ασχολούμαστε με αυτό το πρόσωπο, εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε».