Μαρία Κορινθίου - Η επική απάντηση στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Το πε; Το είπε; Μη με...»

Της απάντησε καταλλήλως!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Κορινθίου - Η επική απάντηση στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Το πε; Το είπε; Μη με...»

Ακόμα μια βραδινή έξοδο πραγματοποίησε η Μαρία Κορινθίου, χθες Κυριακή 28/1 και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που την συνάντησαν. Η ηθοποιός εντυπωσιακή και άβαφη όπως πάντα, μίλησε για τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη και την επέτειο γνωριμίας τους.

Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε πως την ημέρα των ερωτευμένων, στις 14 Φλεβάρη είναι η ημέρα που γνωρίστηκαν. Μάλιστα, την ημερομηνία την έχουν και οι δυο τατουάζ.

«Με τον Γιάννη έχουμε τατουάζ την ημερομηνία γνωριμίας μας. Εγώ δεν είναι γκρινιάρα, είμαι επιτακτική. Αυτό που θα πω τελείωσε», ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Η απάντηση της Μαρίας Κορινθίου στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Επίσης, οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για το πρόσφατο σχόλιο που έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σχετικά με το γεγονός πως μιλάει συνεχώς στις κάμερες για το άδοξο τέλος της συνεργασίας της με το Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Έχω κουραστεί πάρα πολύ να ακούω να μιλάει η Μαρία Κορινθίου συνέχεια και να γίνεται ανακύκλωση ξανά και ξανά για τη συνεργασία που είχε με τον ΑΝΤ1 και το Πρωινό. Κάπου πρέπει να σταματήσει. Εγώ την Μαρία την αγαπώ, αλλά πρέπει να βάλει κι αυτή ένα φρένο. Τα έχει πει, το 'χει ζήσει, και καλά κάνει και μιλάει. Αλλά συνέχεια και συνέχεια λέμε το ίδιο πράγμα; Δηλαδή είναι η Μαρία Κορινθίου, ας τη ρωτήσουν κάτι άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά, έχοντας δείξει τις δηλώσεις της λίγα λεπτά πριν - δείτε εδώ την αντίδραση της και τα λόγια που έφεραν το ξέσπασμα της.

Η Μαρία Κορινθίου λοιπόν που πληροφορήθηκε σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα χθες 28/1 στο MEGA, απάντησε με επικό ύφος: «Το πε; Το είπε; Μην με βλέπει, μην με σχολιάζουν και μην με παίζουν. Επόμενη ερώτηση».