Ανθή Σαλαγκούδη: «Ας μην το κάνουμε αυτό...» - Αμήχανη μπροστά στην κάμερα, για την φημολογούμενη σχέση της με τον Κοσμά Κουμιανό

Η πρώτη της αντίδραση

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ανθή Σαλαγκούδη:  «Ας μην το κάνουμε αυτό...» - Αμήχανη μπροστά στην κάμερα, για την φημολογούμενη σχέση της με τον Κοσμά Κουμιανό

Την αντίδραση της Ανθής Σαλαγκούδη, για τις φήμες που την θέλουν να διατηρεί σχέση με την Κοσμά Κουμιανό, κατέγραψε το πρωί της Δευτέρας 29/1, η κάμερα της εκπομπής Breakfast@star. Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, η δημοσιογράφος βρήκε τον έρωτα ξανά (δείτε τον εδώ)

Η πρώτη αντίδραση της Ανθής Σαλαγκούδη για μετά τις φήμες για την σχέση της με τον Κοσμά Κουμιανό

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθατε, αλλά πρέπει να πάω μέσα να ετοιμάσω το δελτιάκι μου. Ας μην το κάνουμε αυτό. Ευχαριστώ», απάντησε η Ανθή Σαλαγκούδη η οποία ούτε επιβεβαίωσε αλλά ούτε και την διέψευσε την φημολογούμενη σχέση της με τον γνωστό φωτογράφο.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η εξομολόγηση της για την κατάψυξη ωραρίων

«Προχώρησα σε κατάψυξη ωαρίων γιατί περνάνε τα χρόνια και η αναπαραγωγική ηλικία δεν έχει σχέση με την βιολογική της. Μπορεί κάποια στιγμή αν θελήσω να κάνω παιδί αλλά δεν υπάρχει ο κατάλληλος σύντροφος στη ζωή μου, μπορεί να πάρω την ευθύνη γιατί είναι τεράστια και το γνωρίζω, και την απόφαση να το κάνω ίσως και μόνη μου. Δεν το έχω αποκλείσει αυτό σαν ενδεχόμενο», εξομολογήθηκε στην εκπομπή Πάμε Δανάη στο MEGA.