Ανθή Σαλαγκούδη: Ερωτοχτυπημένη και σε σχέση με πολύ γνωστό πρόσωπο της εγχώριας showbiz - «Πολύ ωραίο ζευγάρι»

Διέρρευσε παρόλο που κρατά τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Πολλοί φαίνεται πως είναι οι νέοι έρωτες της εγχώριας showbiz το τελευταίο διάστημα. Από τη μία η Βάλια Χατζηθεοδώρου με τον Νίκο Παππά, από την άλλη η Ελένη Βουλγαράκη με τον Φώτη Ιωαννίδη (δείτε εδώ την αντίδρασή της στις κάμερες για τα αρνητικά σχόλια περί διαφοράς στην ηλικία τους) και σήμερα, Πέμπτη 25/1, "έσκασαν" τα ευχάριστα για άλλο ένα ζευγάρι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, μια δημοσιογράφος, η οποία είχε βρεθεί κάποια στιγμή και στις πίστες του Survivor, βρήκε τον έρωτα ξανά. Όπως καταλάβατε και από τον τίτλο, πρόκειται για την Ανθή Σαλαγκούδη.

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Ανθής Σαλαγκούδη

Η ίδια, λοιπόν, σύμφωνα πάντα με όσα ακούστηκαν στον αέρα, βρίσκεται πλέον σε σχέση με έναν πολύ γνωστό φωτογράφο, τον Κοσμά Κουμιανό. «Πολύ ωραίο ζευγάρι», αναφώνησαν όλοι στο πλατό μόλις ακούστηκε το όνομά του. Πολλές φορές, ο ίδιος έχει συμμετάσχει στο GNTM, ενώ γενικότερα είναι περιζήτητος, αφού για να κλείσει κάποια καινούρια δουλειά δεν βρίσκει κανείς εύκολα ημερομηνία.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μία φωτογράφιση, λοιπόν, που της έκανε εκείνος και μετά ακολούθησαν κάποια καλέσματα στα οποία ήρθαν πιο κοντά. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως ο Κοσμάς Κουμιανός χώρισε πριν από λίγο καιρό από την προηγούμενη σχέση του και πρώην σύντροφός του είναι η Δάφνη Καραβοκύρη, επίσης δημοσιογράφος.

Κανείς από τους δύο μάλιστα, δεν έχει επιβεβαιώσει το γεγονός, ενώ η Ανθή Σαλαγκούδη, γενικότερα δεν επιθυμεί να προβάλλει την προσωπική της ζωή στα media.

Δείτε επίσης: Πόζαρε χωρίς το πάνω μέρος του μαγιό της - Αναστάτωση με την φωτογραφία της Ανθής Σαλαγκούδη

Η εξομολόγηση για την κατάψυξη ωραρίων που έκανε

Λίγο καιρό πριν, σε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη στο MEGA, που είχε παραχωρήσει η ίδια μίλησε για την τηλεοπτική της καριέρα, την συνεργασία της με την ΕΡΤ, αλλά και για την απόφαση της να κάνει κατάψυξη ωαρίων.

Όπως εξομολογήθηκε προχώρησε στην κίνηση αυτή, καθώς μπορεί να να νιώθει νέα, ωστόσο μεγαλώσει και η αναπαραγωγική ηλικία δεν έχει σχέση με την βιολογική.

«Προχώρησα σε κατάψυξη ωαρίων γιατί περνάνε τα χρόνια και η αναπαραγωγική ηλικία δεν έχει σχέση με την βιολογική της. Μπορεί κάποια στιγμή αν θελήσω να κάνω παιδί αλλά δεν υπάρχει ο κατάλληλος σύντροφος στη ζωή μου, μπορεί να πάρω την ευθύνη γιατί είναι τεράστια και το γνωρίζω, και την απόφαση να το κάνω ίσως και μόνη μου. Δεν το έχω αποκλείσει αυτό σαν ενδεχόμενο», εξομολογήθηκε.

Μάλιστα, σε κατάψυξη ωαρίων προχώρησε και η παρουσιάστρια της εκπομπής, Δανάη Μπάρκα, η οποία πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο κατά την διάρκεια της διαδικασίας.