Ανδρέας Γεωργίου: Παντρεύεται! Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά

Ετοιμάζει το γαμπριάτικο κοστούμι του!

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
24-08-2021 Κτήμα Μελεαγρίς.Παρουσίαση του σήριαλ του MEGA
24-08-2021 Κτήμα Μελεαγρίς.Παρουσίαση του σήριαλ του MEGA "Η γη της ελιάς"/NDP

Ευχάριστα νέα όχι μόνο για τα επαγγελματικά αλλά και για τα προσωπικά του. Ο Αντρέας Γεωργίου δεν απολαμβάνει μόνο την τεράστια επιτυχία που σημειώνουν οι τηλεοπτικές του σειρές, πρώτα με την “Γη της ελιάς” και τώρα με την “Famagusta”, απολαμβάνει επιπλέον και την ευτυχία που υπάρχει στην προσωπική του ζωή, αφού οι νεότερες πληροφορίες τον θέλουν να είναι σε προετοιμασίες γάμου και τον ίδιο να είναι έτοιμος να ντυθεί γαμπρός.

Ο αγαπημένος Κύπριος ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας πολύ σύντομα με την αγαπημένη του Σιμώνη Χριστοδούλου, αν και τον τελευταίο καιρό είχαν κυκλοφορήσει πολλά δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει. Η σχέση τους που είχε γίνει γνωστή το 2018, σε όλη την διάρκειά της είχε διάφορα σκαμπανεβάσματα, πολλούς χωρισμούς και επιστροφές. Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του μάλιστα στο “Πάμε Δανάη” είχε μιλήσει για τα προσωπικά του και μεταξύ άλλων είχε πει: «Αν δεν ήμουν καλά στην προσωπική μου ζωή, νομίζω δεν θα μπορούσα να φέρω εις πέρας τόσα πολλά πράγματα που κάνω αυτή την περίοδο. Είμαι πολύ καλά στο κομμάτι αυτό. Υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου και μέχρι εκεί».

Ποια είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Ανδρέα Γεωργίου!

Ανδρέας Γεωργίου Σιμώνη Χριστοδούλου
16-01-2020 Fantasia

Δείτε επίσης: Σάλος με εξώφυλλο γνωστού περιοδικού: «Γιατί δεν βρίσκει γυναίκα ο Γεωργίου; Μήπως επειδή είναι γκέι;» - Η απάντηση του Ανδρέα

Ποιος είναι ο άνθρωπος που είναι δίπλα του στα εύκολα και στα δύσκολα και του έχει κλέψει την καρδιά; Η πανέμορφη σύντροφός του Σιμώνη Χριστοδούλου, είναι make up artist και γνωρίστηκε με τον Αντρέα Γεωργίου έξι χρόνια πριν στην τηλεοπτική σειρά “Τατουάζ” κατά την διάρκεια της συνεργασίας τους. Το ζευγάρι ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή, για πρώτη φορά χώρισε 2,5 μήνες μετά την αποκάλυψη της σχέσης του, και λίγο αργότερα με βραδινές εξόδους του και καυτά φιλιά επιβεβαίωσε με παπαράτσι φωτογραφίες, την επανασύνδεσή του.

Ο Ανδρέας Γεωργίου με την κοπέλα του
16-01-2020 Fantasia.

Η συνέχεια και ο ευτυχής επίλογος της σχέσης τους θα γραφτεί πολύ σύντομα στην Κύπρο όπου θα γίνει ο γάμος τους, αφού λέγεται ότι οι γαμήλιες προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει με εντατικούς ρυθμούς αν και μέχρι τώρα έχουν ήδη καθυστερήσει εξαιτίας του γαμπρού που έχει βάλει σε προτεραιότητα τα επαγγελματικά του. Που να τα προλάβει άλλωστε; Τόσο η σκηνοθεσία στην “Γη της ελιάς” όσο και της “Famagusta”, όπως και ο πρωταγωνιστικός ρόλος του Παύλου που υποδύεται στην επιτυχημένη σειρά του Mega, του απορροφούν τόσο χρόνο που ναι μεν κάνει μελλοντικά όνειρα με το κορίτσι του, όμως δεν προλαβαίνει να δοκιμάσει και να αποφασίσει για το γαμπριάτικο κοστούμι που θα βάλει.