Τα συλλυπητήρια της Κατερίνας Καινούργιου στην Φαίη Σκορδά για τον πατέρα της: «Τον είχα δει πριν από λίγο καιρό...»

«Δύναμη και κουράγιο στη σύζυγό του, στη Φαίη και στον αδερφό της»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Τα συλλυπητήρια της Κατερίνας Καινούργιου στην Φαίη Σκορδά για τον πατέρα της: «Τον είχα δει πριν από λίγο καιρό...»

Τα συλλυπητήριά της, έστειλε η Κατερίνα Καινούργιου στην Φαίη Σκοδρα για την απώλεια της, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, το πρωί της Δευτέρας 29/1. Υπενθυμίζουμε ότι τα ξημερώματα η γνωστή παρουσιάστρια ενημερώθηκε ότι ο αγαπημένος της πατέρας Δημήτρης Σκορδάς έφυγε από την ζωή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr μέσα από το νοσοκομείο του Κιλκίς όπου μεταφέρθηκε, ο Δημήτρης Σκορδάς πέθανε στον ύπνο του από καρδιακή προσβολή (δείτε εδώ αναλυτικά).

Νωρίτερα, τα συλλυπητήρια της θέλησε να στείλει μέσα από το Πρωινό Σουσού στο OPEN, η Ελένη Τσολάκη. Όπως ανέφερε όταν βγήκαν σε διαφημίσεις, είδαν το εν λόγω ρεπορτάζ και κάλεσαν τον Λάμπρο Κωνσταντάρα για να τους πει τι ακριβώς έχει συμβεί.

«Με το που πήγαμε σε διαφημίσεις ενημερωθήκαμε για μια είδηση που είναι πραγματικά συγκλονιστική.. για μια είδηση που δεν έχω λόγια. Μάθαμε ότι ο πατέρας της Φαίης Σκορδά έφυγε τα ξημερώματα από την ζωή πολύ ξαφνικά μέσα στον ύπνο του. Να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Καταλαβαίνουμε όλοι πόσο δύσκολες ώρες είναι αυτές οι οποίες από εδώ και πέρα έχει μπροστά της και εκείνη και η οικογένεια της. Είναι πραγματικά μια είδηση συγκλονιστική γιατί ήταν ένας νέος άνθρωπος που δεν ήταν γνωστό ότι αντιμετώπιζε κάτι τόσο σοβαρό...» (δείτε εδώ την συνέχεια).

Τα συλληπητήρια της Κατερίνας Καινούγιου στην Φαίη Σκορδά για την πατέρα της

«Διαβάσαμε ότι έφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς της Φαίης Σκορδά στον ύπνο του άνθρωπος. Αν δεν κάνω λάθος ήταν μικρός, τον είχα δει πριν από λίγο καιρό μαζί με τη σύζυγό του και τη Φαίη. Συλλυπητήρια, δύναμη και κουράγιο στη σύζυγό του, στη Φαίη και στον αδερφό της» είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε εδώ το βίντεο: