Η αποκάλυψη της Ελένας Κουντουρά για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη: «Δεν υπάρχει κατηγορία αυτή τη στιγμή από...»

«Δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Η αποκάλυψη της Ελένας Κουντουρά για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη: «Δεν υπάρχει κατηγορία αυτή τη στιγμή από...»

Μια αποκαλυτπική συνέντευξη, εφ' όλης της ύλης, παραχώρησε η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Κουντουρά, στην εκπομπή Happy Day, το πρωί της Δευτέρας 29/1. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πολυσυζητημένο νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, στην μητρότητα αλλά και στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη. Yπενθυμίζουμε ότι πριν απο μερικούς μήνες, (1/6), το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες ψήφισε υπέρ της άρσης ασυλίας του ηθοποιού έπειτα από ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε (δείτε εδώ).

Τι είπε η Έλενα Κουντουρά για τον Αλέξη Γεωργούλη

«Ο κύριος Κασσελάκης είναι ένας ομογενής που ήρθε στην Ελλάδα και ό,τι λέει το εννοεί. Μίλησα μαζί του και είδα αυτό το πάθος στα μάτια του, αυτή τη λαχτάρα να προσφέρει στην πατρίδα του. Το εννοεί και θα το κάνει... Θα πρέπει ταμπού και προκαταλήψεις να τα αφήσουμε στην άκρη, ας κοιτάξουμε τις προθέσεις, ας κοιτάξουμε τους ανθρώπους. Τι διάθεση έχουν και πόσο θέλουν να βοηθήσουν και ας αφήσουμε τα κουτσομπολιά» είπε αρχικά.

Για τον νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια ανέφερε: «Η Ευρώπη είναι υπέρ και μάλιστα πρόσφατα αναγκαστήκαμε να κάνουμε ψήφισμα για το πιστοποιητικό γονικής σχέσης. Πρεπει να καταλάβουν όλοι ότι η ελληνική οικογένεια έχει αλλάξει.»

Για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη ανέφερε: «Γνωρίζω ότι υπήρξε μία καταγγελία αλλά δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Δεν υπάρχει δηλαδή κατηγορία αυτή τη στιγμή από τη Δικαιοσύνη. Στην Ευρωβουλή έχουμε ηθοποιούς, τραγουδιστές, εργάτες, οδηγούς φορτηγών. Πρέπει να εκπροσωπούνται όλες οι κοινωνικές ομάδες».

«Έχω δύο γιους, 24 και 25 ετών. Όταν ήμουν 5 μηνών, έχασα τη μητέρα μου και φοβόμουν μήπως κάνω κάτι λάθος στην ανατροφή τους. Κατάφερα όμως να μεγαλώσω χαρούμενα και καλά παιδιά....Προσέχω τη διατροφή μου, αποφεύγω το αλκοόλ και κοιμάμαι νωρίς τα βράδια. Είμαι αθλήτρια στη νοοτροπία. Δεν μου αρέσουν οι πολύ αδύνατες γυναίκες, παρότι εγώ υπήρξα τέτοια λόγω μεταβολισμού. Δεν μου αρέσουν οι αισθητικές παρεμβάσεις, αγαπώ τις ρυτίδες μου», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο: