Ένταση ανάμεσα σε Γρηγόρη Βαλλιανάτο και Ανδρέα Καραγιάννη: «Πνίγουν τα παιδιά στις βαφτίσεις!» - «Δεν ντρεπόμαστε λίγο!»

Στο επίκεντρο τα παιδιά ΛΟΑΤΚΙ ζευγαριών

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ένταση ανάμεσα σε Γρηγόρη Βαλλιανάτο και Ανδρέα Καραγιάννη: «Πνίγουν τα παιδιά στις βαφτίσεις!» - «Δεν ντρεπόμαστε λίγο!»

Σχεδόν αναπόφευκτη ήταν η σύγκρουση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου με τον Ανδρέα Καραγιάννη στον αέρα της «Super Κατερίνα», κάτι που σχολίασαν και οι δύο άντρες μόλις ξεκίνησε η σύνδεση με τον εκδότη του Εκκλησία Online. Την ώρα που το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών βρίσκεται στην τελική ευθεία για να έρθει προς ψήφιση στη Βουλή, ιερείς θέτουν ζήτημα για τις βαφτίσεις των παιδιών που θα έχουν γονείς ΛΟΑΤΚΙ.

Άλλοι είναι κάθετοι ότι δεν θα δεχτούν κάτι τέτοιο, ενώ άλλοι υποστηρίζουν πως πρώτα τα παιδιά θα πρέπει να μεγαλώνουν. Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος προχώρησε ένα βήμα παραπάνω αυτόν τον συλλογισμό, λέγοντας ότι ίσως πρέπει να τεθεί θέμα και για την βάφτιση των νηπιών των ετερόφυλων ζευγαριών, ενώ ανέφερε πως σύμφωνα με έρευνες αυτή η εμπειρία είναι τραυματική για τα μικρά παιδιά.

Δείτε επίσης: «Ανησυχείτε μήπως γίνετε αδερφή εσείς;» - Χαλασμός στον αέρα του Super Κατερίνα με Πουλόπουλο, Βαλλιανάτο και Καραγιάννη

Η ατάκα του Γρηγόρη Βαλλιανάτου που έφερε την έκρηξη του Ανδρέα Καραγιάννη

«Ανοίγει ένα θέμα πολύ ενδιαφέρον, που είναι lose-lose για την εκκλησία. Δηλαδή αν δεχτούμε ότι τα παιδιά πρέπει να βαφτίζονται μεγαλύτερα για να έχουν τη λογική, τότε δημιουργείται τεράστιο θέμα με τον νηπιοβαπτισμό, για όλα τα παιδιά, που πηγαίνουν για να τα πνίξουν σε μικρή ηλικία, δημιουργώντας τους ένα τραύμα, όπως λένε οι ψυχίατροι. Οι ιερείς που κάνουν νηπιοβαπτίσεις έχουν πει ότι στα χέρια τους τα παιδιά μισοπνίγονται, κάνουν εμετό στα γένια τους, κατουράνε στις κολυμπήθρες... Φαντάζομαι ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι αυτά είναι τραυματική εμπειρία για τα παιδιά» είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Ανδρέα Καραγιάννη ο οποίος ανέβασε τους τόνους και είπε ξεσπώντας: «Τι είναι αυτά που λέτε τώρα; Κάνετε απομυθοποίηση του Μυστηρίου; Πώς ευτελίζετε έτσι τα πράγματα! Μα δεν ντρεπόμαστε λίγο; Θα κάνουμε αποϊεροποίηση των πάντων; Ποιος ιερέας τα λέει αυτά;».

Δείτε το βίντεο: