Τελέστηκε το 40ήμερο μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά - Ποιοι επώνυμοι έδωσαν το παρών

Πέρσαν κιόλας 40 ημέρες

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Σαράντα ημέρες πέρσαν κιόλας από την ημέρα που ο Βασίλης Καρράς, έφυγε από την ζωή μετά από την σκληρή μάχη που έδωσε με την καρκίνο. Το πρωί της Δευτέρας 29/1, τελέστηκε το 40ημερο μνημόσυνό του σε στενό κύκλο, στην διαίτερη πατρίδα του, το Κοκκινοχώρι (δείτε εδώ ποια ήταν η τελευταία του επιθυμία).

Τελέστηκε το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά

Πλάνα από το μνημόσυνο προβλήθηκαν από την εκπομπή Super Κατερίνα. Το παρών, έδωσαν οι οικογένεια, συγγενείς και φίλοι, ενώ μεταξύ αυτών παρευρέθηκαν και ο Νίκος Κοκλώνης, ο επιχειρηματίας Κώστας Μπερτάκης, η Έλλη Κοκκίνου, η Πηγή Δεβετζή, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Χάρης Ακριτίδης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha, μετά το μνημόσυνο ακολουθήσε γεύμα για τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο χωριό του Βασίλη Καρρά για να τον τιμήσουν.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αποκάλυψη της Λένας Ζευγαρά για τον Βασίλη Καρρά

«Μου έδωσε το πρώτο μου τραγούδι και είμαι πολύ υπερήφανη γι’ αυτό. Είναι τιμή μου γιατί νιώθω σαν να έκοψε την κορδέλα της καριέρας μου ένας τεράστιος θρύλος. Τιμή μου.

Τον Βασίλη Καρρά δεν τον γνώριζα προσωπικά, μου δόθηκε το τραγούδι "Μην κάνεις όνειρα γιατί ο Θεός γελάει", μπαίνοντας στο στούντιο ζήτησα να το δειγματίσω, το λάτρεψα και το πίστεψα από την αρχή. Τον πήρα τηλέφωνο και του λέω «τι σας χρωστάω γι’ αυτό το τραγούδι;»

Μου απάντησε πως το μόνο που θέλει είναι όταν θα έφτανα ψηλά, να μην ξεχάσω τον Βασίλαρο. Έτσι μου είπε και πραγματικά τον ευχαριστώ πολύ.

Ο Βασίλης είναι ένας θρύλος, γιατί δεν μου έρχεται κάποια άλλη λέξη, που έχει βοηθήσει εκτός από εμένα, πολλούς νέους καλλιτέχνες. Έγραφε τραγούδια και δεν ζητούσε τίποτα. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, τρέμει η φωνή μου» ανέφερε η Λένα Ζευγαρά στην εκπομπή Fay's Time.

Δείτε εδώ το βίντεο: