Φαίη Σκορδά: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του πατέρα της, Δημήτρη

Δείτε αναλυτικά

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Έφυγε, ξαφνικά, από την ζωή, τα ξημερώματα της Δευτέρας 29/1, ο πατέρας της Φαίης Σκορδά, Δημήτρης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr μέσα από το νοσοκομείο του Κιλκίς όπου μεταφέρθηκε, πέθανε στον ύπνο του από καρδιακή προσβολή.

Από νωρίς που ενημερώθηκε για το θάνατό του έφυγε για το Κιλκίς όπου μένουν οι γονείς της, ενώ ειδοποιήθηκε και ο μεγάλος της αδερφός Νότης. Έτσι λοιπόν, σήμερα το πρωί στο πλατό της εκπομπής της Fays Time, ανέλαβε την παρουσίαση ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίο λίγο πριν μπει με τους συνεργάτες του στην ροή των θεμάτων, ανακοίνωσε και επίσημα το θάνατο του μπαμπά της Φαίης Σκορδά (δείτε εδώ τι είπε).

Πότε και που θα γίνει η κηδεία του πατέρα της Φαίης Σκορδά

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ιστοσελίδα voria.gr, η κηδεία του πατέρα της Φαίης Σκορδά, Δημήτρη, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 30 Ιανουαρίου, στις 15.00 στο Σταυροχώρι του Κιλκίς, όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή η παρουσιάστρια.

ΠΑΤΕΡΑΣ ΦΑΙΗΣ ΣΚΟΡΔΑ
NDP PHOTO

Η τεράστια αγάπη της Φαίης Σκορδά στον πατέρα της

Η Φαίη Σκορδά, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είχε δημοσιεύσει δυο σπάνιες φωτογραφίες με τον πατέρα της. Στην μια του είχε ευχηθεί για τα γενέθλια του και στην άλλη για την γιορτή του μαζί με το γιο της.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda)

Oι γονείς της ήταν και είναι στήριγμά της ανέκαθεν. Η παρουσιάστρια, γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 1980 στο Κιλκίς όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας της, Δημήτρης, ήταν ακτινολόγος ενώ η μητέρα της, Εύα, διατηρούσε κατάστημα υποδημάτων στην πόλη.

Σε άσχημη μάλιστα ψυχολογική κατάσταση για την απώλεια του πατέρα τους είναι και ο μεγαλύτερος αδερφός της Νότης (δείτε τον εδώ), ο οποίος είναι επίσης ακτινολόγος, σαν τον μπαμπά του. Η Φαίη είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και γι' αυτό κάθε καλοκαίρι περνά πολύ χρόνο στο Κιλκίς.