Έξαλλος ο Σπύρος Μπιμπίλας με τον Νικόλα Γιατρομανωλάκη: «Οφείλει να ζητήσει συγγνώμη»

«Γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν είναι 299 οι στρέιτ βουλευτές»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Σπύρος Μπιμπίλας με τον Νικόλα Γιατρομανωλάκη: «Οφείλει να ζητήσει συγγνώμη»

Μία αμφιλεγόμενη ανάρτηση, που έφερε και την έντονη αντίδραση του Σπύρου Μπιμπίλα, έκανε πριν από λίγες μέρες ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης για το νομοσχέδιο που αφορά τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών.

Ο βουλευτής της ΝΔ έγραψε συγκεκριμένα: «Σε λίγες ημέρες 299 στρέιτ βουλευτές και ένας γκέι χάρη στα παιχνίδια με τις λίστες που έκανε η Πλεύση Ελευθερίας θα αποφασίσουν για τα δικαιώματα ημών των ΛΟΑΤΚΙ (κάποιων εξ ημών για την ακρίβεια) και των παιδιών μας, τα οποία ειρήσθω εν παρόδω δεν είναι σώνει και ντε ΛΟΑΤΚΙ». Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, και βουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη, δίνοντας τη δική του απάντηση σε όσα γράφτηκαν.

Δείτε επίσης: Σπύρος Μπιμπίλας: «Ηθοποιός έβρισε την Κατερίνα Καινούργιου και έκλαιγε στην αγκαλιά μου»

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα στον Νικόλα Γιατρομανωλάκη

«Είδα με έκπληξή μου ένα ποστ που δεν αρμόζει στην προσωπικότητα του κ. Γιατρομανωλάκη, με τον οποίο έχω συνεργαστεί πολύ καλά ως πρόεδρος του ΣΕΗ, όταν ήταν υφυπουργός πολιτισμού. Δεν περίμενα ότι θα με φωτογραφίζει με έναν περίεργο, ανάρμοστο και γελοίο τρόπο, για να στοχοποιήσει ποιοι είναι οι ομόφυλοι στη Βουλή και ποιοι δεν είναι», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Φωτογραφίζει κάποιον, εμένα δηλαδή, γιατί εγώ είμαι στην Πλεύση Ελευθερίας, λέγοντας για 299 στρέιτ. Εδώ γελάνε και οι πέτρες. Αυτοί είναι οι βουλευτές; Ο κύριος Γιατρομανωλάκης που ξέρει καλά τα πράγματα, θα γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν είναι και οι 299 στρέιτ και δεν χρησιμοποιείται από κανέναν με τέτοιο ανάρμοστο τρόπο η σεξουαλικότητα των ανθρώπων».

Όπως ανέφερε στη συνέχεια πάντως δεν πρόκειται να κινηθεί νομικά απέναντι στον πρώην υπουργό, ωστόσο δεν έκρυψε την απογοήτευσή του: «Τι να κινηθώ νομικά, αυτά είναι γελοιότητες. Απλά δεν αρμόζει στην πολιτική σκηνή της χώρας να υπάρχουν τέτοιου είδους μεθοδεύσεις για να καταστρατηγήσεις πράγματα και να στοχοποιήσεις. Το θεωρώ τελείως λάθος, οφείλει να ζητήσει μια συγγνώμη».