Η πρώτη αντίδραση του Σάκη Ρουβά για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα

Δείτε το βίντεο

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Τον Σάκη Ρουβά, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωί της Δευτέρας 29/1, προκειμένου να απαντήσει σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Νταλάρας πριν απο μερικές μέρες, στις οποίες τον κατακεραυνωνε.

Οι νέες του δηλώσεις λοιπον, του Γιώργου Νταλάρα, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων. Αυτές προβλήθηκαν το πρωί του Σαββάτου 27/1 στην εκπομπή του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Η πρώτη αντίδραση του Σάκη Ρουβά για τις δηλώσεις Νταλάρα

Ο Σάκης Ρουβάς, προτίμησε και αυτή την φορά να μην κάνει καμία δήλωση για το θέμα, καθώς εδώ και πολλά χρόνια, η στάση του είναι η ίδια, σε όλα τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί από το παρελθόν μέχρι και σήμερα. Ως απάντηση έστειλε μία καρδιά στους δημοσιογράφους μέσα από το αυτοκίνητο και αποχώρησε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το απόσπασμα από το σχόλιο του Γιώργου Ζαμπέτα για τον Άξιον Εστί

Το «Πρωινό Σουσού» παρουσίασε ένα ενδιαφέρον ηχητικό απόσπασμα, όπου ο Γιώργος Ζαμπέτας σχολιάζει την ερμηνεία του Άξιον Εστί από τον Γιώργο Νταλάρα και τη συμβουλή που του έδωσε να μην το κάνει καθώς δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, τον πρώτο ερμηνευτή του έργου του Οδυσσέα Ελύτη. Ο αείμνηστος συνθέτης και τραγουδιστής ήταν λάβρος στην κριτική του, λέγοντας πως ο καλλιτέχνης δεν θα αφήσει πίσω του κάποιο έργο μεταξύ πολλών άλλων

«Δεν μπορούμε να αρνηθούμε στον Μπιθικώτση ένα “γαλόνι” παραπάνω γιατί έδωσε μεγάλα έργα. Τη “Ρωμιοσύνη” του Γιάννη Ρίτσου και το “Άξιον Εστί” του Οδυσσέα Ελύτη, είναι έργα που δεν πρόκειται να τα τραγουδήσει άλλος, όπως τα έχει πει ο Μπιθικώτσης, ουδείς. Οιοσδήποτε κι αν τα τραγουδήσει καταστράφηκε. Μου είχε πει ο Πυρίοχος ότι ο Γιώργος Νταλάρας γράφει το Άξιον Εστί. Θα του συνιστούσα να μην ακουμπήσει εκεί απάνω γιατί δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με τον Μπιθικώτση. Αυτό το πράμα είναι κερί και βούλα, τελειωμένο», είχε πει ο Γιώργος Ζαμπέτας.

Και συμπλήρωνε: «Όπως το είπα έτσι και έγινε. Ουδείς δέχτηκε να το ακούσει. Κάνει κάτι κορωνάλες που έχω ακούσει που είναι τελείως άσχετες με το πνεύμα του Άξιον Εστί. Αυτό θα τους φάει όλους, και με αυτό θα πεθάνουν ότι δεν μπόρεσαν να αφήσουν ένα έργο. Ο Νταλάρας λέει ότι θέλει να μπορέσει να κάνει ένα έργο. Πώς να κάνεις ρε συ Γιωργάκη ένα έργο από τη στιγμή που μας φέρνεις τα χιλιοτετριμμένα;»

Δείτε το απόσπασμα: