Τόνυ Δημητρίου - Αυτή είναι η κούκλα σύντροφός του: Τι δηλώνει για το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν οικογένεια

«Προφανώς κάποιοι θα λένε για τη διαφορά ηλικίας μας...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Έχει κάθε λόγο να χαμογελάει, αλλά έναν παραπάνω για τον άνθρωπο που βρίσκεται στο πλευρό του εδώ και τρία χρόνια. Ο Τόνυ Δημητρίου δηλώνει ευτυχισμένος στα προσωπικά του, και άκρως ερωτευμένος με τη συνάδελφό του ηθοποιό, Στεφανία Γκουρνέλου με την οποία κάνουν συχνά δημόσιες εμφανίσεις και ακόμα μία ήρθε να προστεθεί το βράδυ της Κυριακής (28/1).

Ο φακός τους συνάντησε στο νυχτερινό κέντρο Fantasia, κι εκείνοι με τη σειρά τους χαμογέλασαν, αφού δεν κρύβουν ότι είναι full ερωτευμένοι. Τι κι αν τους χωρίζουν 20 χρόνια διαφοράς; Ο έρως χρόνια δεν κοιτά, κι εκείνοι πολλές φορές το αντιμετωπίζουν με χιούμορ μεταξύ τους, αλλά και σε διάφορα χιουμοριστικά βίντεο που δημοσιεύουν κατά καιρούς στα social media. Δείτε φωτογραφία από την πρόσφατη έξοδο τους:

Τόνυ Δημητρίου Στεφανία Γκουρνέλου
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος

Τι δήλωνε ο Τόνυ Δημητρίου για το ενδεχόμενο να δημιουργήσει οικογένεια με τη σύντροφό του

Μπορεί να δηλώνει ερωτευμένος με τη Στεφανία Γκουρνέλου, ωστόσο όταν ρωτήθηκε σχετικά, ο Τόνυ Δημητρίου ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να δημιουργήσουν μαζί οικογένεια. «Διεκδίκησα τη Στεφανία και τα κατάφερα. Ο χρόνος θα δείξει αν είναι καρμική η σχέση μας, στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό. Γαμπρός θα ντυνόμουν μόνο για τις ανάγκες ενός ρόλου. Δεν είμαι εναντίον του γάμου, ποτέ δεν ήμουν», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης: Τόνυ Δημητρίου: «Τη φλέρταρα και με έφτυσε...» - Η γνωριμία του με την σύντροφό του Στεφανία Γκουρνέλου

Και κατέληξε: «Για μένα η Στεφανία είναι δώρο Θεού. Με έναν άνθρωπο πρέπει να είσαι μαζί όσο περνάτε καλά και οι δύο. Προφανώς κάποιοι θα λένε για τη διαφορά ηλικίας μας, κι εγώ αν ήμουν έξω απ' το “χορό” μπορεί να έλεγα: “Eίναι τόσο όμορφη, γιατί είναι με αυτόν;” Αν η Στεφανία μου ζητούσε να φτιάξει τη δική της οικογένεια, θα της έδινα την ευχή μου. Νομίζω ότι έχω κλείσει σε αυτό, βέβαια ποτέ μη λες ποτέ, αλλά το ξέρει από την πρώτη μέρα. Είμαι σε μία φάση ζωής που δεν μπορώ να το φανταστώ. Έχει καλές σχέσεις με τα παιδιά μου».

Δείτε τις δηλώσεις του στην εκπομπή «Happy Day»: