Δανάη Μπάρκα: «Αυτά τα πράγματα, δυστυχώς, δεν αντιμετωπίζονται εύκολα...» - Τα συλλυπητήρια της στην Φαίη Σκορδά

Δείτε τι είπε

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: «Αυτά τα πράγματα, δυστυχώς, δεν αντιμετωπίζονται εύκολα...» - Τα συλλυπητήρια της στην Φαίη Σκορδά

Τα συλλυπητήρια και την αγάπη της εξέφρασε η Δανάη Μπάρκα στην Φαίη Σκοδρά για την απώλεια του πατέρα της, το πρωί της Δευτέρας 29/1, μέσα από την εκπομπή της Πάμε Δαναή. Υπενθυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Σκορδάς έφυγε από την ζωή ξαφνικά, σήμερα τα ξημερώματα (δείτε εδώ που και πότε θα γίνει η κηδεία του).

'Όπως ήταν φυσικό η παρουσιάστρια δεν εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Fay's Time, και την παρουσία ανέλαβε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος λίγο πριν μπει με τους συνεργάτες του στην ροή των θεμάτων, ανακοίνωσε και επίσημα το θάνατο του μπαμπά της Φαίης Σκορδά (δείτε εδώ τι είπε).

Τα συλλύπτηρια της Δανάης Μπάρκα στην Φαίη Σκορδά

«Πριν λίγα λεπτά ενημερωθήκαμε για τη Φαίη Σκορδά και την απώλεια που της συνέβη σήμερα. Της έχουμε στείλει ήδη μήνυμα, αλλά και δημόσια να της πούμε συλλυπητήρια, καλή δύναμη και σε εκείνη και στους γύρω της. Αυτά τα πράγματα, δυστυχώς, δεν αντιμετωπίζονται εύκολα. Της στέλνουμε μια αγκαλιά παραπάνω και την αγάπη μας», είπε η Δανάη Μπάρκα.

«Θερμά συλλυπητήρια, γιατί ήταν κι ένας πολύ νέος άνθρωπος. Νέος άνθρωπος και μεγάλη αδυναμία της Φαίης ο πατέρας της» είπε ο Άρης Καβατζίκης από την πλευρά του.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τα συλληπητήρια της Κατερίνας Καινούγιου

«Διαβάσαμε ότι έφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς της Φαίης Σκορδά στον ύπνο του άνθρωπος. Αν δεν κάνω λάθος ήταν μικρός, τον είχα δει πριν από λίγο καιρό μαζί με τη σύζυγό του και τη Φαίη. Συλλυπητήρια, δύναμη και κουράγιο στη σύζυγό του, στη Φαίη και στον αδερφό της» είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε εδώ το βίντεο: