Κατερίνα Ζαρίφη: «Πολύ με στεναχώρησε ειδικά αν το έχεις περάσει κι εσύ...» - Τα συλλυπητήρια της στην Φαίη Σκορδά

«Της στέλνουμε την αγάπη, την αγκαλιά μας και τη ζεστασιά μας»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Κατερίνα Ζαρίφη: «Πολύ με στεναχώρησε ειδικά αν το έχεις περάσει κι εσύ...» - Τα συλλυπητήρια της στην Φαίη Σκορδά

Τα συλλυπητήρια της έστειλε το πρωί της Δευτέρας 29/1, μέσα από την εκπομπή της Οδός Ζαρίφη 2 και η Κατερίνα Ζαρίφη στην Φαίη Σκορδά για την απώλεια του πατέρα της Δημήτρη Σκορδά, ο οποίος έφυγε από την ζωή ξαφνικά, σήμερα τα ξημερώματα (δείτε εδώ που και πότε θα γίνει η κηδεία του).

Η παρουσιάστρια δεν εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Fay's Time, και την παρουσία ανέλαβε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος λίγο πριν μπει με τους συνεργάτες του στην ροή των θεμάτων, ανακοίνωσε και επίσημα το θάνατο του μπαμπά της Φαίης Σκορδά (δείτε εδώ τι είπε).

Τα συλλυπητήρια της Κατερίνας Ζαρίφη στην Φαίη Σκορδά

«Αχ ρε γιαγιά μου έμαθα κάτι που στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. “Έφυγε” ο μπαμπάς της Φαίης Σκορδά. Να της πούμε τα συλλυπητήριά μας, την αγάπη μας, να είναι δυνατή. Πολύ με στεναχώρησε ειδικά αν το έχεις περάσει κι εσύ ακόμα παραπάνω. Να της πούμε πολλά πολλά συλλυπητήρια της Φαίης της αγαπημένης. Της στέλνουμε την αγάπη, την αγκαλιά μας και τη ζεστασιά μας» είπε η Κατερίνα Ζαρίφη

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τα συλλυπητήρια της Ελένης Τσολάκη

«Με το που πήγαμε σε διαφημίσεις ενημερωθήκαμε για μια είδηση που είναι πραγματικά συγκλονιστική.. για μια είδηση που δεν έχω λόγια. Μάθαμε ότι ο πατέρας της Φαίης Σκορδά έφυγε τα ξημερώματα από την ζωή πολύ ξαφνικά μέσα στον ύπνο του. Να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Καταλαβαίνουμε όλοι πόσο δύσκολες ώρες είναι αυτές οι οποίες από εδώ και πέρα έχει μπροστά της και εκείνη και η οικογένεια της. Είναι πραγματικά μια είδηση συγκλονιστική γιατί ήταν ένας νέος άνθρωπος που δεν ήταν γνωστό ότι αντιμετώπιζε κάτι τόσο σοβαρό για να ξέρει η οικογένεια ότι περνάνε μια δύσκολη περίοδο. Ήταν μια ξαφνική και αναπάντεχη είδηση. Να εκφράσουμε μέσα από την καρδιά μας την βαθιά μας στήριξη και την δύναμη που ευχόμαστε να έχει αυτές τις δύσκολες στιγμές», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Τσολάκη.

Όπως επίσης ειπώθηκε στην εκπομπή του OPEN, ο κύριος Δημήτρης Σκορδάς, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί παρά τις προσπάθειες τους δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή. Μάλιστα, η Φαίη βρίσκεται ήδη στον δρόμο για το Κιλκίς για να βρεθεί στο πλευρό της μητέρας της.