Κέιτ Μίντλετον: Εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από 12 μέρες νοσηλείας - Η ανακοίνωση του Παλατιού

Τέλος καλό, όλα καλά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: Shutterstock
Φωτογραφία αρχείου: Shutterstock

Η Κέιτ Μίντλετον πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, μετά το σοβαρό χειρουργείο που υπεβλήθη στην κοιλιά. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Παλατιού, «H Πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει επιστρέψει στο σπίτι της στο Ουίνδσορ για να συνεχίσει την ανάρρωσή της από την επέμβαση. Σημειώνει καλή πρόοδο. Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα θέλουν να πουν ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλη την ομάδα του νοσοκομείου του Λονδίνου και ειδικά στο αποκλειστικό νοσηλευτικό προσωπικό για τη φροντίδα που τους παρείχαν».

Η ανακοίνωση του Παλατιού κλείνει με όλη την οικογένεια να εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στους ανθρώπους απ' όλο τον πλανήτη για τις ευχές που έστειλαν στην Κέιτ Μίντλετον, για ταχεία ανάρρωση. Δείτε την ανάρτηση του παλατιού:

Δείτε επίσης: Kate Middleton: Στιγμές αγωνίας για την υγεία της - Τα σχόλια περί καρκίνου και η "εξαφάνιση" της

Τι συνέβη με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον

Η είδηση πώς κάτι δεν πηγαίνει καλά με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον έγινε γνωστή την Τετάρτη 17/1 μέσα από μία αναλυτική ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι αναφέροντας, πως η Πριγκίπισσα της Ουαλίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την Τρίτη 16/1. Συγκεκριμένα αναφερόταν πως υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, η οποία μάλιστα είχε προγραμματιστεί εδώ και καιρό.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση η Κέιτ Μίντλετον είναι μια χαρά στην υγεία της, ωστόσο έπρεπε να παραμείνει στο νοσοκομείο για 10 με 14 ημέρες, ενώ διευκρινιζόταν πως θα αναλάβει ξανά τα καθήκοντά της μετά το Πάσχα. Μπορεί να μην είχαν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την επέμβαση, αλλά αυτό δεν σταμάτησε τις εικασίες και την ανησυχία σχετικά με την υγεία της πριγκίπισσας, που πρόσφατα γιόρτασε τα 42 της χρόνια. Πηγές κοντά στο παλάτι εισήγαγαν για πρώτη φορά τον όρο «υστερεκτομή», χωρίς να υπάρχει ωστόσο κάποια επίσημη επιβεβαίωση μέχρι σήμερα.

Στο νοσoκομείο, όπου βρίσκεται και η Κέιτ Μίντλετον, εισήχθη την περασμένη Παρασκευή 26/1 και ο βασιλιάς Κάρολος για μια προγραμματισμένη, διορθωτική επέμβαση που αφορά διογκωμένο προστάτη, σύμφωνα με ανακοίνωση από τα Ανάκτορα του Μπάκινγχαμ.