Αντρέας Γεωργίου – Ξέσπασε για την απάτη με το πρόσωπό του: «Ζητάνε λεφτά...»

Έκκληση στα social media

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/georgiou82
Instagram/georgiou82

Η σαρωτική επιτυχία της σειράς Famagusta δυστυχώς δεν ήρθε χωρίς αρνητικά παρελκόμενα, καθώς η ολοένα και μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα που αποκτάει το πρόσωπο του Αντρέα Γεωργίου τον καθιστά εύκολο στόχο για διαδικτυακές απάτες. Για να μην υπάρχουν ανυποψίαστοι, ο δημιουργός της επιτυχημένης σειράς του Mega ενημερώθηκε πως κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα πλαστό διαβατήριο με τα στοιχεία του, που κάποιοι επιτήδειοι το χρησιμοποιούν προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα, και θέλησε με τη σειρά του να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έκανε έκκληση πριν από λίγη ώρα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram να κάνουν report όλοι όσοι τον ακολουθούν στην εν λόγω απάτη. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Στέλνουν αυτό το διαβατήριο σε κόσμο για να πιστέψουν ότι “είμαι εγώ” και ζητάνε λεφτά. Το μοναδικό μου προφίλ είναι αυτό! Σε καμία περίπτωση δεν ζητώ λεφτά από κανέναν! Σας παρακαλώ κάντε ένα report. Ευχαριστώ». Το πλαστό διαβατήριο που δημοσίευσε αναφέρει το ονοματεπώνυμό του και έχει τη φωτογραφία του.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε:

Η απάτη με το πρόσωπο του Αντρέα Γεωργίου

Δείτε επίσης: Αντρέας Γεωργίου: Παντρεύεται! Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά

Καμπάνες γάμου για τον Αντρέα Γεωργίου

Υπάρχουν και ευχάριστα νέα για τον Αντρέα Γεωργίου. Ο αγαπημένος Κύπριος ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας πολύ σύντομα με την αγαπημένη του Σιμώνη Χριστοδούλου, αν και τον τελευταίο καιρό είχαν κυκλοφορήσει πολλά δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει. Η σχέση τους που είχε γίνει γνωστή το 2018, σε όλη την διάρκειά της είχε διάφορα σκαμπανεβάσματα, πολλούς χωρισμούς και επιστροφές.

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του μάλιστα στο «Πάμε Δανάη» είχε μιλήσει για τα προσωπικά του και μεταξύ άλλων είχε πει: «Αν δεν ήμουν καλά στην προσωπική μου ζωή, νομίζω δεν θα μπορούσα να φέρω εις πέρας τόσα πολλά πράγματα που κάνω αυτή την περίοδο. Είμαι πολύ καλά στο κομμάτι αυτό. Υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου και μέχρι εκεί».