Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Η φωτογραφία που τον ''καίει'' - Η στιγμή που στοιχηματίζει σε κατάστημα με τυχερά παιχνίδια

Νέες εξελίξεις για τον δημιουργό της Κοινωνικής Κουζίνας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια είδηση, που αφορά στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, δημιουργού της Κοινωνικής Κουζίνας ''Ο Άλλος άνθρωπος'' έχει φέρει πολλά ερωτηματικά στο προσκήνιο, καθώς τις τελευταίες ημέρες ο άντρας κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Από τη μεριά του ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος δεν παραδέχεται καμία κατηγορία (δείτε εδώ την πρόσφατη αντίδρασή του), όπως αντίστοιχα και η οικογένειά του, η οποία υπερασπίζεται την αθωότητα του Πολυχρονόπουλου σχετικά με το μη κερδοσκοπικό του έργο.

Η φωτογραφία - ντοκουμέντο με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο σε κατάστημα Opap

Όσο λοιπόν γίνονται έρευνες σχετικές με την υπόθεση, τη Δευτέρα 29/1 μέσα από το Live News βγήκε στο φως της δημοσιότητας μια φωτογραφία, η οποία απεικονίζει τον Πολυχρονόπουλο να παίζει τυχερά παιχνίδια σε κατάστημα play opap. Το ερώτημα καίριας σημασίας, που δημιουργεί αντιδράσεις αφορά στο αν τα χρήματα, που παίζει ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ήταν δικά του ή όχι.

Τι δήλωσαν επώνυμα πρόσωπα για τον Πολυχρονόπουλο

«Το διάβασα και πάγωσα. Δεν ξέρω τι ισχύει, θα φανεί, αλλά τελικά πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί για όλους και για όλα τελικά», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η Φωτεινή Ντεμίρη από την πλευρά της υπογράμμισε πως: «Νομίζω ότι δεν είναι ακριβώς έτσι, ότι αυτός δεν είχε σχέση με τον τζόγο. Παλιότερα είχε αναφερθεί ότι ένας λογαριασμός στον οποίο μπορούσε ο καθένας να βάλει χρήματα ανήκει σε άνθρωπο που είχε σχέση με τον τζόγο, αλλά είχε διευκρινιστεί -νομίζω απ' τον ίδιο- ότι αυτά τα χρήματα είναι ξεχωριστά και πάνε στην κοινωνική κουζίνα».

Και συμπλήρωσε: «Όσον αφορά το ενδεχόμενο ο ίδιος να είχε σχέση με τον τζόγο, νομίζω ότι αυτό θα είχε φανεί πολύ νωρίτερα, θα είχε γίνει σάλος από την αρχή. Νομίζω ότι η ζωή του ήταν ανοιχτή προς τα έξω, ήταν ένας άνθρωπος δοτικός. Είναι πολύ εύκολο τελικά να αμαυρώσεις έναν άνθρωπο, να τον σπιλώσεις και το κάνουμε αβίαστα. Σε αυτόν τον άνθρωπο έχουμε κάνει κακό χωρίς να έχει αποδειχθεί τίποτα».

Ξαφνιασμένη δήλωσε και η Ιωάννα Παλιοσπύρου, λέγοντας: «Καταλαβαίνω ότι οι Αρχές κάνουν τη δουλειά τους, πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας. Πιστεύω στον Κωνσταντίνο και στον σκοπό του, ελπίζω όλο αυτό να τελειώσει γρήγορα και φαντάζομαι πως θα είναι τυπικό και όλα θα ξεδιαλύνουν σύντομα».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Super Κατερίνα»: