Νίκος Ψαρράς - Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη μαζί του: «Ντροπή μου, δεν κρατιέμαι η άτιμη»

Απολαυστικοί και οι δύο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Νίκος Ψαρράς - Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη μαζί του: «Ντροπή μου, δεν κρατιέμαι η άτιμη»

Τον Νίκο Ψαρρά υποδέχτηκε η Ελένη Μενεγάκη στο πλατό της εκπομπής της, με τους δυο τους να έχουν έναν απολαυστικό διάλογο για τα επαγγελματικά και προσωπικά σχέδια του ηθοποιού. Στην πορεία της κουβέντας μάλιστα, μιλώντας για την οικογένειά του και τις συμβουλές που του είχε δώσει η παρουσιάστρια, την άφησε άφωνη, καθώς δεν θυμόταν καν τι του είχε πει!

«Είχα ανασφάλειες πολλές, κι ακόμα έχω, αυτό δεν φεύγει. Όταν ξεκινούσα έδωσα εξετάσεις στο ΚΘΒΕ και κόπηκα δυο φορές, πέρασα με την τρίτη και είχα θυμώσει πολύ. Μου έκοψε τον τσαμπουκά γιατί θεωρούσα ότι είναι κάτι που μπορώ να κάνω καλά και το πίστευα μόνο εγώ, κανένας άλλος», είπε αρχικά ο Νίκος Ψαρράς για να συμπληρώσει: «Μπαίνοντας στη σχολή δούλεψα πολύ, είχα φοβερούς δασκάλους. Τελείωσα αριστούχος από την τάξη μου και του το φύλαγα του διευθυντή. Πήγα και του είπα “Πώς βγάζεις κάποιον αριστούχο που τον έκοψες δυο φορές;”».

Στο παρελθόν είχε ταξιδέψει στην Αμερική για να ανοίξει τους ορίζοντές του στην υποκριτική.
«Σε αυτούς τους μεγάλους χώρους αν δεν είσαι με τα μεγάλα κεφάλια δεν έχεις λόγο ύπαρξης, πρέπει να έχεις πολύ γερό ατζέντη, να μπεις σε μεγάλες παρέες. Δεν “τσουλάγανε” τα πράγματα, ευτυχώς που γύρισε τότε που με ζήτησε ο Κουτσομύτης για να κάνουμε τις “Μάγισσες της Σμύρνης” και πρόλαβα να ξαναδουλέψω. Ήταν ένας μεγάλος δάσκαλος, για εμάς ήταν σπουδαίο να είσαι στην παρέα του».

Δείτε επίσης: Νίκος Ψαρράς: Δείτε τον σε σπάνια έξοδο με τη σύζυγό του - Είναι μαζί πάνω από δέκα χρόνια

Η στιγμή που ο Νίκος Ψαρράς άφησε άφωνη την Ελένη Μενεγάκη

Αν και δεν περίμενε ποτέ ότι θα δημιουργήσει τη δική του οικογένεια η ζωή τα έφερε αλλιώς και σήμερα είναι ένας πανευτυχής σύζυγος και πατέρας. Στον αέρα αποκάλυψε μάλιστα ότι σε ένα ταξίδι που είχαν βρεθεί, η Ελένη Μενεγάκη είχε πει στον ηθοποιό «Κοίτα να κάνεις παιδί», με την παρουσιάστρια να μην πιστεύει στ' αυτιά της και να λέει: «Σου έκανα τέτοια κουβέντα; Ντροπή μου, δεν κρατιέμαι η άτιμη»! Εκείνος από την πλευρά του πάντως αναγνώρισε πως είχε δίκιο: «Τα παιδιά είναι ευλογία και μεγάλη χαρά, ξαναγνωρίζεις τον κόσμο μέσα από δύο αθώα μάτια, παύεις να είσαι εγωιστής. Δίνουμε αγάπη χωρίς να περιμένουμε αντάλλαγμα», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Ψαρράς.

Δείτε το βίντεο: