Μαίρη Συνατσάκη & Ίαν Στρατής: Καμία σχέση με την παλιά τους ζωή - Οι αλλαγές για το ζευγάρι ένα χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης τους

Οι μοναδικές φωτογραφίες με τη μικρή Ολίβια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαίρη Συνατσάκη δεν έχει καλύτερο από το να περνάει όμορφες στιγμές με την κόρη της, Ολίβια και στη συνέχεια να μοιράζεται σχετικές φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.

Την Κυριακή 28/1 η γνωστή influencer δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών με εκείνη, την κορούλα της και τον Ίαν Στρατή. Στο συγκεκριμένο post η Μαίρη Συνατσάκη τόνισε, πως άλλα σχέδια είχε για την Ολίβια, ωστόσο αλλιώς εξελίσσονται αυτά (δείτε εδώ την εξομολόγηση του Ίαν για τη Συνατσάκη).

Πιο αναλυτικά, όπως βλέπουμε στις παρακάτω φωτογραφίες η Ολίβια φοράει κάθε φορά και ένα νέο χρωματιστό σύνολο με εκκεντρικά σχέδια. Φυσικά και οι επιλογές αυτές είναι της μητέρας της μικρής, παρά το γεγονός, πως η Μαίρη θα ήθελε να ντύνει τη μικρή της με πιο ήπιους τόνους.

Οι αναρτήσεις της Μαίρης Συνατσάκη με την κόρη της και τον Ίαν Στρατή

«Εγώ που σκεφτόμουν ότι θα ήταν πολύ σικάτο να ντύνω με εκρού και μονόχρωμα το παιδί μου… εν τω μεταξύ η γκαρνταρόμπα της Ολιβιας», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

Η απάντηση της Συνατσάκη για την δήλωση της σχετικά με το φύλο της μικρής Ολίβιας

«Μάλλον αυτό που έχω στο μυαλό μου και στην καρδιά μου πολλές φορές το επικοινωνώ με λέξεις που δεν είναι σωστές. Ίσως αν έλεγα ότι θα αποδεχτώ το παιδί μου όπως θέλει να είναι να είχε καλύτερη αποδοχή σαν ατάκα. Χρειάστηκε πολύ για να εξηγήσω τι εννοώ. Με ενδιαφέρει βασικά να μιλήσω για την αποδοχή. Δεν θέλω να ξενίζω με αυτό που πω γιατί στην ουσία είναι αγάπη και αποδοχή. Το απόσταγμα είναι πλήρης αποδοχή σε αυτό που θέλει ο άνθρωπος να είναι. Εγώ θα είμαι εκεί», είχε πει η Μαίρη Συνατσάκη.

Το απόσπασμα είχε προβληθεί στην εκπομπή Happy Day στον Alpha.