Cash or trash: «Είναι κούκλος! Μου αρέσει πολύ όμως...» - Αμηχανία με το ''πέσιμο'' παίκτριας στον εκτιμητή Θάνο Μαρίνη

«Τον αγάπησα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Cash or trash: «Είναι κούκλος! Μου αρέσει πολύ όμως...» - Αμηχανία με το ''πέσιμο'' παίκτριας στον εκτιμητή Θάνο Μαρίνη

Τη Δευτέρα 29/1 εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής Cash or trash μια παίκτρια, που την είχαμε δει και σε παλαιότερο επεισόδιο. Ο λόγος για τη Φωτεινή, που δεν έκρυψε - ούτε τότε, ούτε και τώρα - την αδυναμία της στον επιχειρηματία, Θάνο Μαρίνη.

Η γυναίκα αυτή τη φορά έβγαλε σε δημοπρασία ένα Ιαπωνικό καλάθι, που της το έδωσε μια φίλη της. Όσο λοιπόν οι εκτιμητές παρατηρούσαν το αντικείμενο, η παίκτρια παρατηρούσε τον Θάνο Μαρίνη, κάνοντας του δημόσια κοπλιμέντα.

Ο επιχειρηματίας από τη μεριά του έδειχνε να απολαμβάνει τα κολακευτικά σχόλια της παίκτριας, ο οποίος εν τέλει της έδωσε και το υψηλότερο ποσό των 250 ευρώ με τη Φωτεινή να δέχεται τη συμφωνία.

Δείτε επίσης: Cash or trash: Του έδωσαν το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ και τους ''έριξε'' άκυρο - Άφωνη η Δέσποινα Μοιραράκη με τον ιδιοκτήτη

Τα κοπλιμέντα παίκτριας στο Cash or trash για τον Θάνο Μαρίνη

«Τα καλύτερα έχω πει για τον Θάνο. Σας παρακαλώ δεν θα ήθελα. Μην γίνονται διακρίσεις. Τον αγάπησα. Είναι κούκλος, δεν είναι μόνο πολύ ωραίος. Αγαπώ τον Θάνο, πολύ όμως, μου αρέσει», είπε αρχικά η Φωτεινή.

«Εννοείται, πως θα ξαναέρθω, αφού έχω 2 στα 2 επιτυχία, να δω και τον Θανούλη», είπε σε άλλο σημείο η Φωτεινή.

Όσα δεν ξέρετε για τον Θάνο Μαρίνη