Ιωάννα Τούνη - Η εξομολόγηση για την μητρότητα: «Ήθελα κορίτσι, όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος σε αγόρι...»

«Ήμουν πεπεισμένη ότι έχω κορίτσι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη - Η εξομολόγηση για την μητρότητα: «Ήθελα κορίτσι, όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος σε αγόρι...»

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show το βράδυ της Δευτέρας 29/1. Η νούμερο ένα influencer της Ελλάδας, μίλησε για την μητρότητα - αφού πριν ένα χρόνο έγινε για πρώτη φορά μητέρα - για την απώλεια της μητέρας της αλλά και για τη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά την απόκτηση του γιου τους.

Μεταξύ άλλων, η ξανθιά instagrammer και επιχειρηματίας με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη, αναφέρθηκε και στον τρόπο που έμαθε η κολλητή της πως το μωράκι που περίμενε είναι αγόρι, λίγο πριν της κάνουν τo gender reveal (δείτε εικόνες από το πάρτι).

Η εξομολόγηση της Ιωάννας Τούνη για το γιο της

«Κάναμε το πάρτι αποκάλυψης για το φύλο του μωρού γύρω στους πέντε μήνες με τεσσεράμισι. Δεν το ήξερε κανείς από τους δύο, το έμαθε η κολλητή μου, η Λένια... Ήμουν πεπεισμένη ότι έχω κορίτσι γιατί ήθελα κορίτσι εγώ στο μυαλό μου. Πήρε αυτή τηλέφωνο τη γυναικολόγο μου, έκανε δηλαδή την επαφή και της είπα Λένια είσαι υπεύθυνη εσύ για να οργανώσεις το πάρτι αποκάλυψης φύλου μαζί με τους κολλητούς.

Παίρνει λοιπόν η Λένια τηλέφωνο τη γυναικολόγο μου και λέει κλαίγοντας: "Γιατρέ είστε σίγουρη ότι είναι αγόρι", γιατί εγώ ήμουν σίγουρη ότι είναι κορίτσι. Και λέει η γιατρός: "Το βλέπω, νατο, το βλέπω!" Τελικά γίνεται το πάρτι αποκάλυψης φύλου και εγώ μόνο που δεν έκλαψα, ο Δημήτρης ήταν μες στην καλή χαρά! Δεν υπάρχει όμως… Με τον γιο μου πεθαίνω! Δεν το συγκρίνω το συναίσθημα, είναι ο άντρας της ζωής μου, τα μάτια μου είναι στον γιο μου, είμαι τόσο χαρούμενη που τον έχω.... Ακόμα και η κούραση μου φεύγει σαν καπνός, είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί!», εξομολογήθηκε η Ιωάννα Τούνη.

«Η εγκυμοσύνη ήταν 9 ατελείωτοι μήνες. Με ταλαιπώρησαν οι εμετοί σε βαθμό που δεν μπορούσα να φάω. Συμβαίνει, δεν είναι κάτι το οποίο είναι περίεργο. Συμβαίνει σε κάποιες γυναίκες», εξομολογήθηκε επίσης σε άλλο σημείο.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού και τα προβλήματα στην σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου - «Δεν είναι ντροπή»

«Ένα πράγματα που δεν σημειώνω ποτέ είναι το πότε είμαι αδιάθετη. Μου λέει μια ημέρα ο Δημήτρη είσι έγκυος, είσαι έγκυος να το ξέρεις. Το τεστ εγκυμοσύνης το έκανα στο γυμναστήριο με την Δήμητρα. Την έστειλα να μου πάρει τεστ, το βλέπει και μου λέει είσαι έγκυος. Εκείνη την στιγμή του Δημήτρη δεν του το είπα. Το είπα όταν γύρισα σπίτι», αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη.