Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Τους ένωσε ξανά ο θάνατος του πατέρα της!

Επειγόντως στο Κιλκίς ο παρουσιαστής! Ποιος θα πάρει την θέση του στο “Πρωινό”

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Η ξαφνική απώλεια του πατέρα της Φαίης Σκορδά, Δημήτρη, που πρώτο το Youweekly.gr σας αποκάλυψε και ο ανείπωτος πόνος, ένωσε για ακόμα φορά την παρουσιάστρια με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα.

Ουσιαστικά αυτός ήταν και ο πρώτος άνθρωπος που η παρουσιάστρια ειδοποίησε τα ξημερώματα της Δευτέρας μόλις πληροφορήθηκε το τραγικό νέο από την μητέρα της, Εύα. Ο δημοσιογράφος αμέσως μετά από αυτό το τηλεφώνημα, βρέθηκε κατευθείαν κοντά στα παιδιά του, μα πάνω από όλα στο πλευρό τής πρώην γυναίκας του για να την παρηγορήσει και να της συμπαρασταθεί. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Γιώργος Λιάγκας είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον πεθερό του και εκείνος επίσης.

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: Τραγική ειρωνεία της μοίρας - Το τελευταίο τηλεφώνημα στον πατέρα της

Η προστατευτική παρουσία του Δημήτρη Σκορδά όχι μόνον στην κόρη του Φαίη, αλλά και στον ίδιο, έκανε πολλές φορές τον Γιώργο Λιάγκα να ξεχνάει την έλλειψη της πατρικής φιγούρας που εκείνος είχε στερηθεί. Πολλές ήταν εξάλλου εκείνες οι στιγμές στο παρελθόν που βλέπαμε τους δυο άντρες να περπατάνε μαζί και να μοιράζονται από κοινού πολλές δραστηριότητες όχι μόνο για χάρη των παιδιών, αλλά γιατί και μετά από τον χωρισμό του με την Φαίη Σκορδά, συνέχιζαν να έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά

Δείτε επίσης: Με κατεβασμένο το κεφάλι στο Fays Time ο Κωνσταντάρας για την Σκορδά - «Δεύτερη μέρα, ίσως η πιο δύσκολη! Έχουν περάσει 24 ώρες...»

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε εκφράσει τον ιδιαίτερο σεβασμό και την αδυναμία που έτρεφε για τα πεθερικά του, στο παρελθόν μάλιστα είχε ευχαριστήσει δημόσια τον Δημήτρη Σκορδά, αποκαλύπτοντας ότι ήταν εκείνος που σε μια περιπέτεια που είχε με την υγεία του, εκείνος του είχε σώσει την ζωή. Συγκεκριμένα, μερικά χρόνια πριν που ο παρουσιαστής είχε πάθει κρίση περιτονίτιδας και δεν είχε καταλάβει ότι κινδύνευε, σώθηκε από την έγκαιρη διάγνωση του πεθερού του που τον παρότρυνε να πάει αμέσως στο νοσοκομείο.

Ο Γιώργος Λιάγκας με τον πατέρα της Φαίης, Δημήτρη Σκορδά
21-04-2014 Γλυφάδα.Γιώργος Λιάγκας-Δημήτρης Σκορδάς-Φαίη Σκορδά

Επειγόντως στο Κιλκίς ο Γιώργος Λιάγκας - Τι θα γίνει με την εκπομπή!

Σύμφωνα με καλές πληροφορημένες πηγές, ο Γιώργος Λιάγκας θα εμφανιστεί για λίγο στην έναρξη του Πρωινού στον ΑΝΤ1 δίπλα στους συνεργάτες του και στην συνέχεια εκείνοι θα συνεχίσουν μόνοι τους την εκπομπή. Ο παρουσιαστής θα αποχωρήσει για το Σταυροχώρι του Κιλκίς, προκειμένου να παρευρεθεί στις 3 το μεσημέρι στην κηδεία του πεθερού του και για να είναι δίπλα στην πρώην γυναίκα του και στην πεθερά του Εύα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Τσακίζει κόκαλα" ο Γιώργος Λιάγκας για τον πατέρα του: «Θα πω κάτι για πρώτη φορά! Πέθανε κι εγώ...»

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού: «Κόφτε το πλάνο! Βγάλτε το σας παρακαλώ πάρα πολύ! Δεν το θέλω άλλο»

Δημήτρης Ουγγαρέζος κατά ΣΚΑΙ για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά - «Μια άδεια καρέκλα... Θεέ μου»

Φαίη Σκορδά: Ράκος ψυχολογικά στην κηδεία του πατέρα της - Δίπλα της ο Γιώργος Λιάγκας και τα παιδιά τους

Αταίριαστοι: «Είναι δύσκολο! Να είναι καλά και να...» - Συγκινημένοι Κούτρας & Ντσούνος για την απώλεια του πατέρα της Φαίης Σκορδά

Δημήτρης Ουγγαρέζος κατά ΣΚΑΙ: «Άβολο, απαράδεχτο στα όρια του απάνθρωπου αυτό που έκαναν στην Φαίη Σκορδά»

Φαίη Σκορδά: Τραγική ειρωνεία της μοίρας - Το τελευταίο τηλεφώνημα στον πατέρα της

Ζήνα Κουτσελίνη για θάνατο Δημήτρη Σκορδά: «Θα είναι πολύ δύσκολο από εδώ και πέρα για την Φαίη»

Φαίη Σκορδά: Ο πατέρας της ήταν ο άντρας της ζωής της - Οι δυο σπάνιες κοινές αναρτήσεις στο Instagram

Τα συλλυπητήρια της Κατερίνας Καινούργιου στην Φαίη Σκορδά για τον πατέρα της: «Τον είχα δει πριν από λίγο καιρό...»