Fays Time - Με κατεβασμένο το κεφάλι ο Κωνσταντάρας για την Σκορδά: «Δεύτερη μέρα, ίσως η πιο δύσκολη! Έχουν περάσει 24 ώρες...»

Τι είπε κατά την έναρξη της εκπομπής;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Fays Time - Με κατεβασμένο το κεφάλι ο Κωνσταντάρας για την Σκορδά: «Δεύτερη μέρα, ίσως η πιο δύσκολη! Έχουν περάσει 24 ώρες...»

Στο Κιλκίς βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Φαίη Σκορδά με την οικογένεια της να βιώνει πάρα πολύ δύσκολες στιγμές. Ο πατέρας της, Δημήτρης τα ξημερώματα της Δευτέρας έφυγε από την ζωή εντελώς ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς στον ύπνο του. Η παρουσιάστρια που ενημερώθηκε άμεσα από την μητέρα της, έφυγε απευθείας για τον τόπο καταγωγής της.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 30/1 (δείτε πληροφορίες) και ήδη τα αγαπημένα τους πρόσωπα βρίσκονται στο Κιλκίς. Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε κανονικά στο Πρωινό, ωστόσο περίπου 45 λεπτά αργότερα, ανακοίνωσε πως αποχωρεί για να πάει στην κηδεία του πρώην πεθερού του (δείτε την ανακοίνωση του).

Βαρύ το κλίμα ήταν και στο Fays Time - ήδη από χθες - με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα με χαμηλωμένο κεφάλι, να μιλάει με πολύ συγκινητικά λόγια για τα όσα βιώνει η Φαίη Σκορδά.

Τι είπε σήμερα 30/1 ο Κωνσταντάρας για την απώλεια του βιώνει η Φαίη Σκορδά

«Δεύτερη μέρα για εμάς εδώ στο Fay’s Time δύσκολη, ίσως η πιο δύσκολη, έχουν περάσει ήδη 24 ώρες που προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή τη δύσκολη προσωπική στιγμή που βιώνει η Φαίη μας. Οι ψυχές όλων μας θα ήθελα να είναι στο Κιλκίς. Τα σώματα είναι εδώ γιατί και η σημερινή εκπομπή πρέπει να βγει», ανέφερε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,

Ο πατέρας της ήταν ο άντρας της ζωής της

Η παρουσιάστρια είχε τεράστια αδυναμία στον μπαμπά της, γεγονός που είχε εκφράσει πολλά φορές και συχνά κατέβαινε στην Αθήνα για να περάσει χρόνο μαζί της αλλά και με τα δυο του εγγόνια. Μάλιστα ο μικρός της γιος έχει πάρει το όνομα του.

Η Φαίη Σκορδά, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είχε δημοσιεύσει δυο σπάνιες φωτογραφίες με τον πατέρα της. Στην μια του είχε ευχηθεί για τα γενέθλια του και στην άλλη για την γιορτή του μαζί με το γιο της.

Δείτε επίσης τα συλλυπητήρια της Ελένης Τσολάκη στην Φαίη Σκορδά!


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda)

Oι γονείς της ήταν και είναι στήριγμά της ανέκαθεν. Η παρουσιάστρια, γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 1980 στο Κιλκίς όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας της, Δημήτρης, ήταν ακτινολόγος ενώ η μητέρα της, Εύα, διατηρούσε κατάστημα υποδημάτων στην πόλη.

Σε άσχημη μάλιστα ψυχολογική κατάσταση για την απώλεια του πατέρα τους είναι και ο μεγαλύτερος αδερφός της Νότης ο οποίος είναι επίσης ακτινολόγος, σαν τον μπαμπά του. Η Φαίη είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και γι' αυτό κάθε καλοκαίρι περνά πολύ χρόνο στο Κιλκίς.