Κώστας Τσουρός: «Με φαρμακευτική αγωγή το ξεπέρασα...» - Οι κρίσεις πανικού, η κόντρα με την Κορινθίου, η Ναταλία Γερμανού και ο γυμνισμός με τη Μελέτη

Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κώστας Τσουρός: «Με φαρμακευτική αγωγή το ξεπέρασα...» - Οι κρίσεις πανικού, η κόντρα με την Κορινθίου, η Ναταλία Γερμανού και ο γυμνισμός με τη Μελέτη

Ο Κώστας Τσουρός βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night Show, το βράδυ της Δευτέρας 29/1, και μίλησε αναλυτικά για όλους και για όλα. Απάντησε, αρχικά για την εκπομπή του στο κανάλι του MEGA, Ακόμα δεν είδες τίποτα, που είναι το πρώτο εγχείρημά του ως παρουσιαστής, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού και τα διάφορα τηλεοπτικά beef.

Άνοιξε την καρδιά του και για πιο προσωπικά του ζητήματα, όπως είναι η ψυχοθεραπεία και η σχέση του με τον πατέρα του, η οποία είχε τα πάνω και τα κάτω της, όλα αυτά τα χρόνια, με τον ίδιο να επισημαίνει πως σε αυτή τη φάση που βρίσκεται είναι ευτυχισμένος.

Η συνέντευξη του Κώστα Τσουρού στο The 2night Show

«Υπήρχε μία περίοδος που η Μαρία Κορινθίου έκανε συνέχεια γυμνές φωτογραφήσεις και τότε την σχολιάζαμε στην εκπομπή. Εγώ έλεγα την άποψή μου, ότι δεν γίνεται κάθε εβδομάδα να κάνει γυμνές φωτογραφήσεις, η Μαρία είχε τσαντιστεί, είχε υπάρξει ένα beef, ήρθε καλεσμένη στην εκπομπή, τα λύσαμε, μετά ήμασταν μαζί στο Dancing With the Stars και τα βρήκαμε», είπε αρχικά για μία από τις "κόντρες" του με πρόσωπα της εγχώριας showbiz, ενώ αποκάλυψε πως είχε "κοντραριστεί" και με την Άντζελα Δημητρίου, αλλά κατέληξαν να είναι πολύ καλοί φίλοι.

Δείτε επίσης: Κώστας Τσουρός: «Μια κοπέλα που μπήκε στον χώρο της παρουσίασης έτσι ξαφνικά...» - Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα συνεργαζόταν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Εγώ όταν σχολιάζω κάτι και λέω την άποψή μου, σχολιάζω ή τα λεγόμενα κάποιου ή μία πράξη κάποιου, δεν σχολιάζω τον άνθρωπο. Εμμονή δεν υπάρχει για κανέναν», ανέφερε σε άλλο σημείο.

Έπειτα, μιλώντας για την τηλεοπτική του καριέρα, απάντησε πως η εκπομπή που παρουσιάζει τώρα, ήρθε στη σωστή στιγμή, εξηγώντας πως υπήρξαν κι άλλες προτάσεις στο παρελθόν, ωστόσο κάτι τον χαλούσε πάντα. Και συνέχισε: «Θα παρουσίαζα άνετα τηλεπαιχνίδι γνώσεων, αλλά όχι τηλεπαιχνίδι "τζόγου"».

Αναφερόμενος στη Ναταλία Γερμανού, με την οποία συνεργάστηκε για τρία χρόνια, απάντησε: «Είναι πολύ καλή παρουσιάστρια, νομίζω είναι αδιαμφισβήτητο. Θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ μαζί της. Δεν έχω κόντρα με τη Ναταλία. Είναι χρόνια σε αυτή τη ζώνη. Τη σέβομαι απόλυτα και την αγαπώ, μου έχει μάθει πράγματα, είναι δάσκαλός μου. Έχει καθιερωθεί σ' αυτή τη ζώνη. Εμείς ξεκινήσαμε φέτος...».

«Αν ήταν κάτι το οποίο με γέμιζε και μπορούσε να γίνει όπως με ευχαριστεί εμένα, θα το συνέχιζα για δέκα χρόνια αυτό που κάνει τώρα», είπε σε άλλο σημείο για το "Ακόμα δεν είδες τίποτα".

Δείτε επίσης: Κώστας Τσουρός: Η αποστομωτική απάντηση για τις τηλεθεάσεις του ''Ακόμα δεν είδες τίποτα'' - «Θα ήμουν ηλίθιος αν πίστευα, ότι...»

Μίλησε, ακόμη και για τον γυμνισμό με την Ελεονώρα Μελέτη: «Είχαμε πάει σε μία παραλία στη Σκιάθο και είχε ασφυκτικά πολύ κόσμο και την έπιασε κρίση πανικού και έπρεπε να βρούμε ένα τρόπο να φύγουμε. Ήταν ένας φίλος μου με σκάφος, ένα φουσκωτό, και μας πήγε στην Μπανάνα, που δεν είχε κόσμο και ηρέμησε, και επειδή ήταν παραλία γυμνιστών είπαμε να το εκμεταλλευτούμε».

«Κάνω ακόμα ψυχοθεραπεία. Οι κρίσεις πανικού δεν φεύγουν ποτέ. Έχω μάθει να τις διαχειρίζομαι… Ευτυχώς κάποια πιο βαριά δεν τα έχω τώρα. Είχα τότε και με φαρμακευτική αγωγή το ξεπέρασα. Η ψυχοθεραπεία πολλά κάνει. Απλά έρχονται συνέχεια πράγματα μπροστά σου που μαθαίνεις για τον εαυτό σου και τους γύρω σου, που σε βγάζουν λίγο από τη διαδρομή της ψυχοθεραπείας και του λόγου που έχεις ξεκινήσει, αλλά όλα καλά είναι. Τα θέματα για τον πατέρα μου σε εσένα τα είπα πρώτη φορά και από τότε τα λέω συνέχεια. Πάντα ό,τι περνάμε στην παιδική μας ηλικία, το κουβαλάμε μέχρι να πεθάνουμε. Απλά το διαχειρίζεσαι», δήλωσε έπειτα για την ψυχοθεραπεία και τον πατέρα του και συνέχισε:

«Πολλές φορές γινόμαστε ίδιοι. Και ο πατέρας σου και ο πατέρας μου, προφανώς, από τους πατεράδες τους έγιναν όπως έγιναν. Τώρα βλέπω χαρακτηριστικά στον εαυτό μου από τον πατέρα μου, που λέω "δεν γίνεται". Πια είμαστε οι καλύτεροι φίλοι, έχουν αλλάξει αυτά. Υπάρχουν πράγματα μέσα μου πράγματα που αναγνωρίζω τον πατέρα μου και σκέφτομαι όπως μου συμπεριφερόταν να του συμπεριφέρομαι κι εγώ έτσι».

Για την προσωπική του ζωή, παραδέχτηκε: «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή, είμαι σε μία περίοδο που είμαι ευτυχισμένος».

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη