Τα συλλυπητήρια της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην Φαίη Σκορδά: «Το μάθαμε χθες, την ώρα της εκπομπής, αλλά...»

«Να σε προσέχει από ψηλά ο μπαμπάκας σου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα συλλυπητήρια της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην Φαίη Σκορδά: «Το μάθαμε χθες, την ώρα της εκπομπής, αλλά...»

Την είδηση πως ο μπαμπάς της Φαίης Σκορδά έφυγε από την ζωή από ανακοπή καρδιάς στον ύπνο του, μετέφερε πρώτο το youweekly.gr χθες Δευτέρα 29/1, με όλες τις εκπομπές στην συνέχεια να στέλνουν τα συλλυπητήρια τους στην αγαπημένη παρουσιάστρια που έφυγε εσπευσμένα για το Κιλκίς, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα που θα γίνει η κηδεία του (δείτε τι ώρα και που).

Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα 30/1 θέλησε να στείλει τα θερμά συλλυπητήρια της, καθώς χθες έμαθαν την είδηση την ώρα της εκπομπής ωστόσο, δεν την είχα επιβεβαιώσει οι ίδιοι για να την αναφέρουν.

Τα συλλυπητήρια της Τσιμτσιλή στην Σκορδά

«Το μάθαμε χθες, την ώρα της εκπομπής, αλλά επειδή δεν είχε επιβεβαιωθεί η είδηση, δεν θελήσαμε να το ανακοινώσουμε και να το πούμε πρώτοι, δεν ξέραμε και τι συμβαίνει ακριβώς. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της Φαίης και στην κυρία Εύα, τη μαμά της. Ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, ο μπαμπάς της, Δημήτρης Σκορδάς με την μαμά της, την κυρία Εύα.

Μια πολύ αγαπημένη οικογένεια. Εγώ, από τα πρώτα χρόνια του Alter που κάναμε και παρέα, οι γονείς της έρχονταν συχνά, ήταν και ανύπαντρη τότε. Τους έχω γνωρίσει είναι... Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια Φαιάκι, να είσαι δυνατή και να σε προσέχει από ψηλά ο μπαμπάκας σου», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day.

Στο πλευρό της Φαίης Σκορδά ο Γιώργος Λιάγκας

Ουσιαστικά αυτός ήταν και ο πρώτος άνθρωπος που η παρουσιάστρια ειδοποίησε τα ξημερώματα της Δευτέρας μόλις πληροφορήθηκε το τραγικό νέο από την μητέρα της, Εύα. Ο δημοσιογράφος αμέσως μετά από αυτό το τηλεφώνημα, βρέθηκε κατευθείαν κοντά στα παιδιά του, μα πάνω από όλα στο πλευρό τής πρώην γυναίκας του για να την παρηγορήσει και να της συμπαρασταθεί. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Γιώργος Λιάγκας είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον πεθερό του και εκείνος επίσης.

Η προστατευτική παρουσία του Δημήτρη Σκορδά όχι μόνον στην κόρη του Φαίη, αλλά και στον ίδιο, έκανε πολλές φορές τον Γιώργο Λιάγκα να ξεχνάει την έλλειψη της πατρικής φιγούρας που εκείνος είχε στερηθεί. Πολλές ήταν εξάλλου εκείνες οι στιγμές στο παρελθόν που βλέπαμε τους δυο άντρες να περπατάνε μαζί και να μοιράζονται από κοινού πολλές δραστηριότητες όχι μόνο για χάρη των παιδιών, αλλά γιατί και μετά από τον χωρισμό του με την Φαίη Σκορδά, συνέχιζαν να έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: Σπάνιες φωτογραφίες με τον πατέρα της, Δημήτρη Σκορδά - Η στιγμή που τη συνόδεψε νυφούλα στον γάμο της

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε εκφράσει τον ιδιαίτερο σεβασμό και την αδυναμία που έτρεφε για τα πεθερικά του, στο παρελθόν μάλιστα είχε ευχαριστήσει δημόσια τον Δημήτρη Σκορδά, αποκαλύπτοντας ότι ήταν εκείνος που σε μια περιπέτεια που είχε με την υγεία του, εκείνος του είχε σώσει την ζωή. Συγκεκριμένα, μερικά χρόνια πριν που ο παρουσιαστής είχε πάθει κρίση περιτονίτιδας και δεν είχε καταλάβει ότι κινδύνευε, σώθηκε από την έγκαιρη διάγνωση του πεθερού του που τον παρότρυνε να πάει αμέσως στο νοσοκομείο.

Ο Γιώργος Λιάγκας με τον πατέρα της Φαίης, Δημήτρη Σκορδά

Επειγόντως στο Κιλκίς ο Γιώργος Λιάγκας - Τι θα γίνει με την εκπομπή!

Σύμφωνα με καλές πληροφορημένες πηγές, ο Γιώργος Λιάγκας θα εμφανιστεί για λίγο στην έναρξη του Πρωινού στον ΑΝΤ1 δίπλα στους συνεργάτες του και στην συνέχεια εκείνοι θα συνεχίσουν μόνοι τους την εκπομπή. Ο παρουσιαστής θα αποχωρήσει για το Σταυροχώρι του Κιλκίς, προκειμένου να παρευρεθεί στις 3 το μεση