Σάννυ Μπαλτζή: «Ξέρεις ότι το παρακάνετε, έτσι; Σημαίνει μια κατινιά...» - Το ξέσπασμα της Αφροδίτης Γραμμέλη για τις δηλώσεις της στο Mega Καλημέρα

«Νιώθω τυχερή που δεν...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σάννυ Μπαλτζή: «Ξέρεις ότι το παρακάνετε, έτσι; Σημαίνει μια κατινιά...» - Το ξέσπασμα της Αφροδίτης Γραμμέλη για τις δηλώσεις της στο Mega Καλημέρα

Η Σάννυ Μπαλτζή παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 30/1. Σε αυτή, με αφορμή τα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες για τους δημοσιογράφους και την τηλεόραση, θέλησε να εκφράσει την δική της άποψη.

Τα σχόλιά της, ωστόσο, δεν άρεσαν ιδιαίτερα στην Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία μετά την προβολή του βίντεο θέλησε να δώσει την απάντησή της, εξηγώντας πως δεν αντιλήφθηκε τι είναι αυτό που ενοχλεί την στιχουργό, ενώ ξέσπασε για το γεγονός πως βάζουν όλα τα πρόσωπα και τις εκπομπές στο ίδιο "καζάνι".

Οι δηλώσεις της Σάννυς Μπαλτζή

«Έχουν παραγίνει κάποια πράγματα. Η τηλεόραση έχει γίνει πολύ στείρα και παλιακιά. Είναι της μόδας, αν είσαι ανορεξική θα σε ρωτήσουν για την ανορεξία, είναι της μόδας το metoo θα ρωτήσουν για το metoo. Πιστεύω πρέπει να είστε πιο ευφάνταστοι κι εσείς τα νέα παιδιά πρέπει να το αλλάξετε όλο αυτό, να αλλάξετε την τηλεόραση που παραλάβατε. Όλοι αυτό ελπίζουμε, γιατί ο δημοσιογράφος έχει μια δυναμική και θα έπρεπε να είστε η δύναμή μας και όχι οι άνθρωποι που νιώθουμε ότι βαλλόμαστε. Ξέρεις ότι το παρακάνετε, έτσι; Δεν νιώθω ότι με έχουν προσβάλλει οι δημοσιογράφοι, νιώθω ότι η προσβολή είναι όλη δική τους.

Όταν έρχεται ένα νέο παιδί και του λες ότι δεν μπορώ να σου δώσω τώρα συνέντευξη, γιατί πάω να φτιάξω τα νύχια μου και κάνει focus στα νύχια και έχει συμβεί αυτό, σε ένα από τα κανάλια σας, που είστε εδώ αυτή τη στιγμή, σημαίνει μια κατινιά, κάτι το οποίο δεν αρμόζει».

Το ξέσπασμα της Αφροδίτης Γραμμέλη

«Νιώθω τυχερή που δεν πήγα στο IEK Σάννυ Μπαλτζή να μάθω δημοσιογραφία. Ήμουν πιο τυχερή, έμαθα από μεγάλους δασκάλους και θεωρώ ότι είμαι μια χαρά. Μας έκανε μαθήματα η κυρία Μπαλτζή, πώς θα κάνουμε δημοσιογραφία, τι δεν θα κάνουμε, όλα είναι λάθος... Αλλά δεν κατάλαβα τελικά τι της φταίει», είπε, τότε, η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Δείτε επίσης: Ασύλληπτο ξέσπασμα κατά της Αφροδίτης Γραμμέλη: «Νομίζει ότι είναι η Ελένη Μενεγάκη»

Και τόνισε: «Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία, είναι ένα κομμάτι των ψυχαγωγικών εκπομπών. Έχουμε βάλει τη δημοσιογραφία σε ένα καζάνι και βαράμε! Κι αυτό που κάνει η κυρία Μπαλτζή τώρα... Είναι της μόδας να απαντάμε για τους δημοσιογράφους! Μας κουνάει το δάχτυλο αυτή τη στιγμή».

Πριν από λίγες ημέρες, είχε ξεσπάσει για μία ακόμη φορά με αφορμή την επίθεση του Γιώργου Νταλάρα προς τους ρεπόρτερ. Δείτε εδώ: «Αν ο Γιώργος Νταλάρας έχει να καταγγείλει κάτι για τη δουλειά μας, τον προκαλώ να...».