Ζήνα Κουτσελίνη & Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αγκαλιές και φιλιά μπροστά στις κάμερες - «Της οφείλω την καριέρα μου»

Τέλος στην μεγάλη κόντρα τους μετά από χρόνια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ζήνα Κουτσελίνη & Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αγκαλιές και φιλιά μπροστά στις κάμερες - «Της οφείλω την καριέρα μου»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Ζήνα Κουτσελίνη συναντήθηκαν πριν από λίγα 24ωρα σε εκδήλωση και φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένες μπροστά στις κάμερες. Ο φακός του Breakfast at Star, μάλιστα, τις εντόπισε και κατέγραψε τις δηλώσεις τους.

Οι δυο γυναίκες είχαν μία κόντρα μεταξύ τους, η οποία ξεκίνησε την περίοδο που η πρώτη βρισκόταν στον ALPHA, με την δεύτερη να την κατηγορεί πως είχε ζητήσει την απόλυσή της, ενώ λίγες ημέρες πριν είχε χάσει τον αδερφό της (δείτε εδώ αναλυτικά). Φαίνεται, ωστόσο, πως τα έχουν αφήσει όλα πίσω τους και πλέον έχουν άριστες σχέσεις.

Οι αγκαλιές της Ζήνας Κουτσελίνη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το "ευχαριστώ"

«Έχουμε μιλήσει με τη Ζήνα εδώ και ένα χρόνο. Η αλήθεια είναι ότι λόγω φόρτου εργασίας εκείνης και λόγω των δικών μου υποχρεώσεων στο σπίτι δεν έχουμε καταφέρει να πούμε δυο πράγματα εκτός κάμερας. Θα γίνει και αυτό! Ναι, από τις ευχές για τον γιο μου ξεκίνησε. Συνεργαζόμασταν με τη Ζήνα και εγώ προσωπικά έχω μία πολύ καλή ανάμνηση από εκείνη», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Και η Ζήνα Κουτσελίνη με τη σειρά της, επισήμανε: «Το περίμενες ότι θα αγκαλιαστούμε και θα φιληθούμε; Ούτε εγώ! Δεν ήξερε ότι θα ήταν εδώ. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πει εδώ και ένα χρόνο να συναντηθούμε, όμως μια η εγκυμοσύνη, μια η γέννηση του μωρού της, μια η δικές μου δουλειές που εγκυμονούσαν κινδύνους αν δεν δούλευα σκληρά... Δώσαμε αυτή την αγκαλιά εδώ. Συγκινήθηκα που την είδα. Αν μετρούσε κανείς την καρδιά μου, θα έβλεπε ότι ανέβηκαν οι σφυγμοί, γιατί πραγματικά την Κωνσταντίνα την έχω αγαπήσει.

Δούλεψα σκληρά για εκείνη, ώστε και η εκπομπή της να πάει καλά και εκείνη να προοδέψει επαγγελματικά. Κάποια στιγμή τα πράγματα αυτά άλλαξαν, αλλά δεν έχει σημασία, για μένα είναι όλα παρελθόν και στη ζωή έχω μάθει να συγχωρώ και να με συγχωρούν. Έχω τραβήξει ένα άλλον επαγγελματικό δρόμο, όμως η Κωνσταντίνα είναι ένα πρόσωπο που στήριξα και θα συνεχίζω να στηρίζω, γιατί πραγματικά την πιστεύω. Εγώ την ευχαριστώ, γιατί η τότε κακή κοινή μας στιγμή με οδήγησε στο να βγω μπροστά στην κάμερα, οπότε της οφείλω την καριέρα μου την μπροστά».