Super Κατερίνα: Αποχώρησε ξαφνικά η Καινούργιου από το πλατό - «Βοηθήστε με λίγο παιδιά γιατί...»

Τι συνέβη;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: Αποχώρησε ξαφνικά η Καινούργιου από το πλατό - «Βοηθήστε με λίγο παιδιά γιατί...»

Μια ξαφνική ενόχληση είχε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τρίτης 30/1 κατά τη διάρκεια της εκπομπή της Super Κατερίνα. Η παρουσιάστρια, αναγκάστηκε μάλιστα να αποχωρήσει από το πλατό, και να μεταφερθεί για λίγο στα παρασκήνια, αφού κάτι την "τσιμπούσε".

Η ξαφνική αποχώρηση της Κατερίνας Καινούγιου από το πλατό

«Παιδιά, συγνώμη, γιατί με τσίμπησε κάτι... Είναι το μικρόφωνο, κάτι εδώ πίσω, συγνώμη», είπε η Κατερίνα Καινούργιου η οποία σηκώθηκε από την θέση της στον αέρα της εκπομπής και προχώρησε προς τα παρασκήνια.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Ξεφυσούσε αγανακτισμένη στα μπουζούκια - Ο άντρας που την συνόδευσε

«Βοηθήστε με λίγο παιδιά γιατί πρέπει να βγω για μισό λεπτό». Αφού έλυσε το πρόβλημά της επέστρεψε κανονικά στη θέση της.

Το όλο νόημα σχόλιο για τους πρώην συντρόφους της

Πρόσφατα η παρουσιάστρια με αφορμή τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της, θέλησε να κάνει μια αναφορά στους πρώην της και στο γεγονός πως και εκείνη έχει τύχει να γυρίσει στο παρελθόν της.

Να θυμίσουμε εδώ, πως η τελευταία σχέση της παρουσιάστριας, η οποία είχε βγει στο φως της δημοσιότητας ήταν ο Φίλιππος Τσαγκρίδης. Σήμερα οι δύο έχουν καλές σχέσεις θα λέγαμε αν κρίνουμε από τα πρόσφατα φιλιά, που αντάλλαξαν στα μπουζούκια.

«Αυτό που πέρασε η Μαριαλένα με τον Σάκη συμβαίνουν σε πάρα πολλά σπίτι. Εδώ τσακώνεσαι με τον άλλον και οι γονείς σου δεν θέλουν να τον βλέπουν. Φαντάσου να χωρίσεις ένα διάστημα. Είναι το κλασσικό ελληνικό σπίτι. Καλά έχω πει εγώ για πρώην και τα έχω πάρει πίσω μετά και έχω ξαναβγεί μαζί τους...Το ''καραγκιόζης'' είναι γατάκι μπροστά σε αυτά που έχω πει, μην αγχώνεσαι, μη νιώθεις άσχημα. Τέλος καλό όλα καλα!», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.