"Φουντώνουν" τα σενάρια περί επανασύνδεσης για Παναγιώταρου και Γιαννόπουλο - Τι ξεκαθαρίζει ο ίδιος

«Δεν έχουμε ανάγκη τα έχουμε ξεπεράσει αυτά...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor

Πολλά είναι τα σενάρια περί επανασύνδεσης για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Αριστομένη Γιαννόπουλο το τελευταίο διάστημα μετά και το κοινό τους ταξίδι στην Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκαν στην ίδια παρέα μαζί. Υπενθυμίζουμε ότι πριν απο μερικές ημέρες, το πρώην ζευγάρι βρέθηκε μαζί στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει ο Θοδωρής Φέρρης, και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ από τη Νάνσυ Παραδεισανού, στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ, ταξίδεψαν μαζί στη Θεσσαλονίκη, άρα δεν ήταν σύμπτωση το γεγονός ότι πόζαραν μαζί στον φακό, έχοντας παρέα και τον κοινό τους φίλο Χάρη Σιανίδη (δείτε εδώ).

Το ξεκαθάρισμα του Αριστομένη Γιαννόπουλου για τα σενάρια περι επανασύνδεσης

To πρωί της Τρίτης 30/1, η κάμερα της εκπομπής Breakfast@star, εντόπισε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, κατά την άφιξή τους στην Αθήνα, μετά από το σύντομο ταξίδι τους στην συμπρωτεύουσα.

«Ήμασταν μεγάλη παρέα, τυχαίο ήταν όλο το σκηνικό, αλλά εντάξει, ωραία. Δεν έχουμε ανάγκη τα έχουμε ξεπεράσει αυτά. Άμα βρεθούμε σε κοινές παρέες, μια χαρά περνάμε και μιλάμε και επικοινωνία καλή έχουμε. Δεν έχουμε θέμα τέτοιο» δήλωσε αρχικά ο Αριστομένης Γιαννόπουλός.

«Είναι μια κατάσταση που έχει κάνει τον κύκλο της, έχουμε προχωρήσει και οι δύο, είμαστε αλλού, επομένως κρατάμε μια πάρα πολύ καλή επαφή και νομίζω και εύχομαι όλα τα ζευγάρια που είναι χωρισμένα να κρατούν την καλή επαφή που έχουμε εμείς. Είναι πολύ σημαντικό να κρατάνε οι άνθρωποι καλές σχέσεις μεταξύ τους» απάντησε σχετικά με τα σενάρια περί επανασύνδεσης.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι δηλώσεις του για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

«Έχει τύχει να είμαι με σύντροφο μου και να μου τηλεφωνήσει η Αλεξάνδρα και το αντίστροφο. Και εγώ την κάλεσα ενώ ήταν με τον σύντροφό της. Με την Αλεξάνδρα έχουμε μια καλή σχέση και την έχουμε συντηρήσει. Παντρευτήκαμε... Έχουμε ξεκάθαρη σχέση, δεν μπορεί να την παρεξηγήσει κανένας», ανέφερε αρχικά για την πρώην σύζυγό του.

«Θα ξαναπαντρευόμουν αν μου το έβγαζε κάποια σχέση μου. Γιατί όχι», εξομολογήθηκε για την προσωπική του ζωή.

Και δήλωση για τα όσα είχε πει ο Στάθης Σχίζας: «Δεν με προσέβαλε η δήλωση του Στάθη Σχίζα ότι εκείνος είχε πιο δυνατή η σχέση από ότι εγώ με την Αλεξάνδρα».

«Το πιο ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο που έκανα στην Αλεξάνδρα ήταν η πρόταση γάμου με το μονόπετρο», αποκάλυψε στην εκπομπή Mega Καλημέρα.