Το Πρωινό: Όλοι με σκυμμένο το κεφάλι έστειλαν συλλυπητήρια στην Φαίη Σκορδά - «Τα λόγια είναι πολύ φτωχά...»

«Την αγάπη μας, μια αγκαλιά και...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Το Πρωινό: Όλοι με σκυμμένο το κεφάλι έστειλαν συλλυπητήρια στην Φαίη Σκορδά - «Τα λόγια είναι πολύ φτωχά...»

Τα συλλυπητήρια τους θέλησαν να στείλουν οι συνεργάτες του Πρωινού στην Φαίη Σκορδά, για την απώλεια του πατέρα της, μέσα από την εκπομπή το πρωί της Τρίτης 30/1. Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε πριν απο λίγο την αποχώρηση του από το πλατό του ΑΝΤ1, ώστε να ταξιδέψει στο Κιλκίς για να παραβρεθεί στην κηδεία, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι (δείτε εδώ τι είπε).

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε εκφράσει την αδυναμία που έτρεφε για τα πεθερικά του, ενώ στο παρελθόν είχε ευχαριστήσει δημόσια τον Δημήτρη Σκορδά, αποκαλύπτοντας ότι του είχε σώσει την ζωή σε μία περιπέτεια που είχε με την υγεία του (δείτε εδώ).

Τα συλλυπητήρια του "Πρωινου" στην Φαίη Σκορδά

«Να πούμε συλλυπητήρια στην οικογένειά της Φαίης Σκορδά για τον ξαφνικό χαμό του μπαμπά της. Σε λίγη ώρα γίνεται η κηδεία του Δημήτρη Σκορδά. Καλό ταξίδι από εμάς. Ενώνουμε τις φωνές μας με την Φαίη Σκορδά και συμπαραστεκόμαστε ο καθένας από την πλευρά του», είπε ο Τάσος Τεργιάκης.

«Είναι μια δύσκολη στιγμή. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, επειδή τα λόγια είναι πολύ φτωχά απέναντι στο μεγαλύτερο γεγονός που μπορεί να συμβεί, την αγάπη μας, μια αγκαλιά και ένα προσωπικό χάδι στη Φαίη» ανέφερε από την πλευρά του ο Βαγγέλης Περρής.

«Να πω κι εγώ στη Φαίη μας συλλυπητήρια. Ο μπαμπάς της πιστεύω ότι θα είναι πάντα δίπλα της, έχω άλλες απόψεις γι’ αυτούς που φεύγουν. Θα είναι πάντα δίπλα της και θα την βοηθάει, θα την αγαπάει όπως πάντα» τόνισε στο τέλος η Λίτσα Πατέρα.

Τι είπε σήμερα 30/1 ο Κωνσταντάρας για την απώλεια του βιώνει η παρουσιάστρια

«Δεύτερη μέρα για εμάς εδώ στο Fay’s Time δύσκολη, ίσως η πιο δύσκολη, έχουν περάσει ήδη 24 ώρες που προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή τη δύσκολη προσωπική στιγμή που βιώνει η Φαίη μας. Οι ψυχές όλων μας θα ήθελα να είναι στο Κιλκίς. Τα σώματα είναι εδώ γιατί και η σημερινή εκπομπή πρέπει να βγει», ανέφερε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,