Ελίζαμπεθ Ελέτσι κατά γνωστής influencer για την υπόθεση φοροδιαφυγής: «Δεν θα σε αφήσω, ειλικρινά, θα σε βρω»

«Δεν θα την αφήσω εκείνη την κοπέλα που το έκανε...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελίζαμπεθ Ελέτσι κατά γνωστής influencer για την υπόθεση φοροδιαφυγής: «Δεν θα σε αφήσω, ειλικρινά, θα σε βρω»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για την υπόθεση διαφυγής μετά τον γάμο της (δείτε βίντεο από το ευχάριστο γεγονός). Η επιχειρηματίας κατηγορείται πως δεν έκοψε παραστατικά σχεδόν με όλες τις εταιρίες που συνεργάστηκε για το μυστήριο και την δεξίωση.

Οι δηλώσεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι περί διαφυγής

«Πραγματικά, παιδιά, αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι δεν μπορεί να παντρευτεί κανείς σε αυτή τη ζωή σε αυτή τη γη. Εγώ δεν είπα ότι όλος ο γάμος μου ήταν ανταποδοτικός. Ο δικηγόρος μου μάλιστα μου έχει πει να μην χρησιμοποιώ αυτή τη λέξη. Δεν είναι ανταπόδοση, ήταν σαν διαφήμιση. Όταν είσαι αναγνωρίσιμο πρόσωπο, είναι λογικό κάποιες εταιρείες να θέλουν να διαφημιστούν μέσα από εσένα. Φυσικά και υπήρχαν και κάποιες άλλες υπηρεσίες που πλήρωσα με έκπτωση, τον στολισμό και το νυφικό. Δεν είναι κακό.

Δεν έχω καταλάβει γιατί δίπλα στο Ελίζαμπεθ Ελέτσι υπάρχει η λέξη "φοροδιαφυγή". Διέπραξα κανένα έγκλημα; Έναν γάμο έκανα. Ειλικρινά. Δεν ήταν όλα τσάμπα, υπάρχουν παραστατικά και τιμολόγια. Έχουν χάσει τον ύπνο τους κάποιοι συνεργάτες μου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό», ανέφερε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Ενώ, ρωτήθηκε για τις υποψίες που έχει σχετικά με το ποια γυναίκα μπορεί να ζήλεψε και εκείνη για έκανε την αναφορά στην ΑΑΔΕ: «Για να είμαι ειλικρινής, είμαστε ανάμεσα σε 3-4 κοπέλες. Είναι γυναίκα! Πρέπει να το ψάξουμε με τον δικηγόρο μου. Εμπλέκεται και το όνομα μιας γνωστής influencer. Δεν είναι αστείο, δεν μπορείς να αμαυρώνεις το όνομα το δικό μου, μίας κοπέλας. Εγώ βιοπορίζομαι. Δεν το έπαιξα ποτέ ζάμπλουτη, είπα μόνο ότι ο γάμος κόστισε γύρω 50.000 ευρώ, δεν είπα ότι τα πλήρωσα όλα. Ποιος celebrity πληρώνει ακριβώς το ποσό που κοστίζει κάτι; Ήταν το πιο ευτυχές γεγονός της ζωής μου και δεν θα την αφήσω εκείνη την κοπέλα που το έκανε... και να με κοιτάξει στα μάτια... δεν θα σε αφήσω, ειλικρινά, θα σε βρω», είπε μεταξύ άλλων η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Προσέβαλαν τους συμμετέχοντες στον γάμο αυτά που γράφτηκαν», δήλωσε ο δικηγόρος - δείτε εδώ.