Χρήστος Μάστορας: Η τρυφερή του ανάρτηση με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη - Η Νέα Υόρκη και το γλυκό φιλί

Ο τραγουδιστής είναι ερωτευμένος και πλέον το φωνάζει!

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Χρήστος Μάστορας: Η τρυφερή του ανάρτηση με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη - Η Νέα Υόρκη και το γλυκό φιλί

Σε μία ανάρτηση με την σύντροφό του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη, προχώρησε ο Χρήστος Μάστορας, μετά από το ταξίδι τους στην Νέα Υόρκη. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός τραγουδιστής, δημοσιεύει μια ολόκληρη και καθαρή φωτογραφία με το γνωστό μοντέλο, αφού αρκετό καιρό τώρα κρατά χαμηλό προφίλ.

Το ζευγάρι, προτιμά να κρατά την σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τις κοινές τους εμφανίσεις να είναι περιορισμένες. Ωστόσο το περασμένο καλοκαίρι, το ζευγάρι γιόρτασε την επέτειο του στην Κρήτη, με ένα ρομαντικό δείπνο που είχε ετοιμάσει ο τραγουδιστής για την σύντροφό του. Τότε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είχε δημοσιεύσει το βίντεο με την εκπληξη του στα social media (δείτε εδώ).

Η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα με την Γαλυφαλλιά Καληφώνη

Ο Χρήστος Μάστορας λοιπό, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες με την αγαπημένη του από το ταξίδι τους στην Αμερική. Στην πρώτη ο τραγουδιστής ποζάρει αγκαλιά με το μοντέλο δίνοντας του ένα τρυφερό φιλί.

Δείτε εδώ την ανάρτησή του:

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΣΤΟΡΑ

Οι δηλώσεις της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για τον Χρήστο Μάστορα

Το γνωστό μοντέλο, είχε μιλήσει, στην εκπομπή Το Πρωινό και στον Γρηγόρη Μπάρκα, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο από την Νέα Υόρκη, για την σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα αλλά και για το πως πέρασαν οι δύο τους στην Αμερική.

«Ήταν παρά πολύ ωραίο ταξίδι, περάσαμε υπέροχα. Πήγα για δουλειά αλλά πέρασα υπέροχα» ανέφερε αρχικά.

Ο δημοσιογράφος, ζήτησε συγγνώμη από την Γαρυφαλλιά Καληφώνη, σχετικά για παλαιότερο ρεπορτάζ, στο οποίο ανέφερε πως το ζευγάρι είχε χωρίσει.

«Πότε έγινε αυτό; Ο Χρήστος έχει μεγάλη καρδιά. Για το 2024 θέλω υγεία και αγάπη. Όλα τα ζευγάρια έχουν τα προβλήματά τους, μη νομίζεις. Αλλά, υγεία και αγάπη εύχομαι και να συνεχίσουμε με τον Χρήστο να είμαστε υπέροχα.

Δε θα με δείτε τηλεοπτικά, δε θέλω, δε μου αρέσει. Δεν είναι η τηλεόραση για μένα, το έχω πάρει απόφαση. Περάσαμε υπέροχα στη Νέα Υόρκη, κάναμε βόλτες, ψώνια, κουραστήκαμε κιόλας γιατί πήγαμε για δουλειά, αλλά ήταν υπέροχα» απάντησε με τη σειρά της η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Δείτε εδώ το βίντεο: