Γιάννης Βαρδής: «Έχουμε αρχίσει και μαζεύουμε στοιχεία, το χαρτί του γάμου κινεί υποψίες...» - "Καταπέλτης" για την Φιλοθέη Μωβ

«Κουράστηκα να με βλέπω να μιλάω γι’ αυτήν την περσόνα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Γιάννης Βαρδής: «Έχουμε αρχίσει και μαζεύουμε στοιχεία, το χαρτί του γάμου κινεί υποψίες...» -

Για την κόντρα του με την τελευταία σύζυγο του πατέρα του, Φιλοθέη Μωβ, μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Βαρδής στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωί της Τρίτης 30/1. Υπενθυμίζουμε ότι ο Αντώνης Βαρδής με την Φιλοθέη Μωβ ήταν ζευγάρι για 13 χρόνια, ενώ παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο κάτω υπό άκρα μυστικότητα 3 μήνες πριν φύγει από τη ζωή ο τραγουδιστής.

Μετά το θάνατο του ξεκίνησε και η διαμάχη με τα παιδιά του. Σύμφωνα με την ίδια όλα ξεκίνησαν όταν την κλείδωσαν έξω από το σπίτι που έμεναν όλοι μαζί. Αφορμή ήταν ένας τραπεζικό λογαριασμός στην Βουλγαρία με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στα δικαστήρια (δείτε εδώ τι συνέβη)

Οι δηλώσεις του Γιάννη Βαρδή για την Φιλοθέη Μωβ

«Δεν έχω τίποτα να πω. Έχει τελειώσει αυτό για εμένα. Έχω πει στον εαυτό μου και το είπα και δημόσια την τελευταία φορά ότι φτάνει. Κουράστηκα να με βλέπω να μιλάω γι’ αυτήν την περσόνα. Έχουμε αρχίσει και μαζεύουμε διάφορα στοιχεία, θα δούμε τι πιθανότητες έχουμε. Τα ιατρικά έγγραφα πάντως τα έχουμε όλα» ανέφερε αρχικά.

«Το χαρτί του γάμου κινεί υποψίες, γιατί θέλει δύο υπογραφές από τον κάθε σύζυγο. Ο πατέρας μου δεν έχει βάλει δύο υπογραφές. Δε μπορώ να ξέρω αν ισχύει ή όχι. Αυτό το ξέρουν γραφολόγοι και δικηγόροι. Θέλει αρκετό ψάξιμο» δήλωσε ο Γιάννης Βαρδής.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι δηλώσεις της Φιλοθέης Μωβ για τον Βαρδή

«Το έμαθα μέσω του Facebook. Έπρεπε να υπογράψω για τη συναυλία και το έκανα. Ο Αντώνης είχε αφήσει ευχή και κατάρα να μην γίνει κάτι μετά τον θάνατό του σε συναυλία. Παρόλα αυτά υπήρχε πολύς κόσμος που είχε αγοράσει εισιτήρια και θα ήταν άδικο και κρίμα να μην υπογράψω να μην γίνει η συναυλία. Υπέγραψα, αλλά δεν πήγα γιατί θα είχα αθετήσει τον λόγο μου απέναντί του», ανέφερε αρχικά.

Για να συνεχίσει: «Το είχε πει δημόσια σε μία συναυλία στον Ταύρο ότι δίνω ευχή και κατάρα στα παιδιά μου και στην οικογένειά μου, αν μετά τον θάνατό γίνει κάποια συναυλία στο όνομά μου. Σε αυτήν τη συναυλία υπήρχε βέβαια το Όλοι Μαζί Μπορούμε, που είναι φιλανθρωπικό. Παρόλα αυτά έχω υπογράψει πράγματα που πρέπει να ελέγξω»

«Δεν χρειάζεται να υπάρχει επικοινωνία. Όπως σου φέρεται ο άλλος, σου βγάζει είτε τον καλό σου είτε τον κακό σου εαυτό. Αυτό συνέβη κλειδώνοντας τα προσωπικά μου αντικείμενα το 2016 ο Γιάννης και η Καλλιστώ. Θα μιλήσω κυρίως για τον Γιάννη ότι δεν σεβάστηκε την επιλογή του πατέρα του. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω, η δικαιοσύνη θα τα κανονίσει όλα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Είχαμε άριστες σχέσεις και ήταν όπως είναι οι σχέσεις με το παιδί μου, αλλά συνήθως όταν φεύγουν οι άνθρωποι που κρατούν τις ισορροπίες, γίνονται πολλά. Το κατάλαβα πολύ αργότερα» είχει αναφέρει πριν απο μερικό διάστημα η Φιλοθέη Μωβ στην ίδια εκπομπή.