Βίκυ Κάβουρα: Στο γυμναστήριο με μαύρο κολάν και τα μαλλιά της πιασμένα κότσο - Νέα φωτογραφία από τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Κρατιέται σε φόρμα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Αναπάντεχη ήταν η είδηση της εγκυμοσύνης για τη Βίκυ Κάβουρα, καθώς τον τελευταίο μόλις χρόνο είχε διαρρεύσει η σχέση της με τον ποδοσφαιριστή, Γιώργο Τζαβέλλα και μάλιστα το ζευγάρι κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Επειδή όμως ο έρωτας δεν κρύβεται, όπως και η εγκυμοσύνη - έτσι η ηθοποιός αποφάσισε πριν από λίγες ημέρες να κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και έτσι επιβεβαιώθηκαν τα ευχάριστα νέα!

Η γυμναστική που κάνει η Βίκυ Κάβουρα κατά την εγκυμοσύνη της

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως η Βίκυ Κάβουρα είναι στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, με τις αλλαγές στο σώμα της, όπως είναι φυσικό, να έχουν φανεί. Όσο λοιπόν η κοιλίτσα της εγκυμονούσας φουσκώνει, η ίδια φροντίζει να κάνει pilates διατηρώντας το κορμί της σε φόρμα.

Βίκυ Κάβουρα - Εγκυμοσύνη - Γυμναστική

Το φύλο του μωρού που περιμένει η Κάβουρα

Τα αποκαλυπτήρια έχουν γίνει. Πριν από περίπου μία εβδομάδα, το Σάββατο 20/1 πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Κάβουρα ανέβασε μία φωτογραφία, που πάνω στο καπάκι του καφέ της έγραφε «μπέμπα». Έτσι επιβεβαίωσε και η ίδια ότι περιμένει να κρατήσει στην αγκαλιά της μία υπέροχη κόρη. Αξίζει να σημειωθεί πως παρά τις χαρούμενες αναρτήσεις, ακόμα δεν έχει μιλήσει δημόσια για το χαρμόσυνο γεγονός. Ο τηλεοπτικός φακός τη συνάντησε έξω από το θέατρο, αλλά εκείνη ευχαρίστησε για τις ευχές την ρεπόρτερ και απομακρύνθηκε ευγενικά.

Είναι εμφανές πως ακόμα δεν νιώθει έτοιμη να μιλήσει γι' αυτό το όμορφο συμβάν, αλλά σε όσα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους δεν κρύβει την ευτυχία που βιώνει περιμένοντας την κόρη της. Ήταν κάτι που περίμενε. «Μ' αρέσει. Θέλω να ανήκω σε οικογένειες, θέλω να δημιουργήσω οικογένεια. Θεωρώ ότι είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα στη ζωή ενός ανθρώπου. Αλλά ξέρει ο Θεός πότε θα έρθει αυτό», έχει δηλώσει εκείνη πολύ καιρό πριν έρθει ακόμα η εγκυμοσύνη με τον Γιώργο Τζαβέλλα. Μάλλον όντως κάτι ήξερε κι εκείνη...