Αλίκη Κατσαβού: 4 χρόνια από τον θάνατο του Κώστα Βουτσά - Συγκινεί με την τρυφερή της ανάρτηση

Έρχεται ακόμα στα όνειρά της!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αλίκη Κατσαβού αρκετά συχνά φέρνει στη μνήμη της στιγμές, που είχε περάσει με τον αγαπημένο της Κώστα Βουτσά και πατέρα του παιδιού τους, Φοίβου Βουτσά (δείτε εδώ τι της είχε πει ο ηθοποιός λίγο μετά τη γέννησή του).

Μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση, που έκανε η Αλίκη Κατσαβού την Τρίτη 30/1 στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από το προσωπικό της αρχείο με τον ηθοποιό.

Οι δύο τους έδειχναν χαμογελαστοί σε μία από τις εξόδους, που συνήθιζαν να κάνουν μαζί με την ηθοποιό να συγκινεί γράφοντας, πως ο Κώστας Βουτσάς έρχεται στα όνειρά της με το ίδιο χαμόγελο, που έχει και στη φωτογραφία.

Η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού με τον Κώστα Βουτσά

«Έτσι χαμογελάς στα όνειρα μου...
#κωσταςβουτσας», έγραψε η Αλίκη Κατσαβού.

Τι συνέβη με την διαθήκη του Βουτσά

«Η έλλειψη του Κώστα είναι καθημερινή, οι γιορτές για μένα είναι ο Φοίβος πια. Είμαι σκληρό καρύδι, θα τα λύνω όλα. Όταν δεν υπάρχουν άλλα θέματα τα site τα “κίτρινα” ανασύρουν θέματα από το παρελθόν για μεγάλους τίτλους.

Ζούμε την μέρα της μαρμότας, ας ξανασχοληθούμε με την κληρονομιά του Βουτσά. Το θέμα της διαθήκης ξεκίνησε όταν ζούσε ο Κώστας, ο οποίος γελούσε, έλεγαν ο Φοίβος θα πάρει το σπίτι στο Κολωνάκι κι εμείς ήμασταν με νοίκι.

Δεν έχω καμία βοήθεια δυστυχώς, μου λέει ο Φοίβος πως θα μεγαλώσει και θα προσέχει μόνος του τον εαυτό του. Ο Φοίβος μοιάζει πολύ στον Κώστα, αλλά δεν θέλω να το λέω και να το ακούει γιατί έχει και πολλά δικά του αυθεντικά στοιχεία που φοβάμαι ότι θα πνίγουν», είχε πει πριν από αρκετό καιρό η Αλίκη Κατσαβού στο Mega Καλημέρα.