Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είπε αυτό που και να το σκέφτεσαι δεν το λες ποτέ!» - Η ενόχληση με τις δηλώσεις της Δραγούμη στο Happy Day

Δείτε αναλυτικά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είπε αυτό που και να το σκέφτεσαι δεν το λες ποτέ!» - Η ενόχληση με τις δηλώσεις της Δραγούμη στο Happy Day

Η Ναταλία Δραγούμη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν την Τρίτη 30/1 με την ηθοποιό να απαντάει μεταξύ άλλων στο ενδεχόμενο να τη δούμε καλεσμένη σε μουσική εκπομπή, παρόμοια με εκείνη που παρουσίαζε στο παρελθόν.

Πιο αναλυτικά, η ερώτηση αφορούσε στο Νύχτα Στάσου με τη Μελίνα Ασλανίδου (δείτε εδώ τον ενθουσιασμό της) και τον Χρήστο Νικολόπουλο. Η Δραγούμη λοιπόν, απάντησε ανοιχτά πως δεν έχει χρόνο, αλλά ούτε κάτι να διαφημίσει για να παρευρεθεί στην εκπομπή.

Η ενόχληση της Σταματίνας Τσιμτσιλή με σχόλιο της Ναταλίας Δραγούμη

«Αχ όχι δε θα μιλήσω για τις μουσικές εκπομπές, δε θέλω. Δεν την έχω δει ποτέ την εκπομπή. Καλεσμένη μου είναι δύσκολο να πάω, γιατί ξέρω ότι είναι αρκετά δύσκολο το γύρισμα. Εγώ δεν είμαι τραγουδίστρια και δεν τραγουδάω, μόνο αν θέλω να διαφημίσω κάτι για μια παράσταση θα πάω», είπε η Ναταλία Δραγούμη.

Αφού προβλήθηκε το απόσπασμα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε με τη σειρά της τις δηλώσεις της Ναταλίας Δραγούμη τονίζοντας, πως η ηθοποιός θα ήταν καλύτερο να μην έλεγε ανοιχτά αυτό, που σκέφτηκε και εν τέλει εξέφρασε.

«Η Ναταλία Δραγούμη είπε στην κάμερα αυτό που από τη μία και να το σκέφτεσαι δεν το λες ποτέ. Τι εννοώ; Ξέρεις ως παρουσιάστρια μουσικής εκπομπής, ότι έχει πολύωρα γυρίσματα, απαιτητικά, κουραστικά. Αλλά το να βγεις να πεις ότι εγώ δεν πάω, γιατί δεν έχω να διαφημίσω κάτι και δεν τραγουδάω και γιατί κρατάνε όλες τα γυρίσματα...», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.