Δημήτρης Ουγγαρέζος κατά ΣΚΑΙ για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά - «Μια άδεια καρέκλα... Θεέ μου»

Η απάντηση για την επίθεση στο κανάλι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος κατά ΣΚΑΙ για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά - «Μια άδεια καρέκλα... Θεέ μου»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε δηλώσεις στις κάμερες των πρωινών εκπομπών το βράδυ της Τρίτης 30/1, και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την απώλεια του βιώνει η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια εδώ και τρεις ημέρες βρίσκεται στο Κιλκίς, καθώς ο μπαμπάς της έφυγε από την ζωή από ανακοπή καρδιάς στον ύπνο του τα ξημερώματα της Δευτέρας, γεγονός που πρώτοι στο Youweekly.gr σας μεταφέραμε.

Η Φαίη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και άγνωστο παραμένει το πότε θα επιστρέψει στο πλατό του ΣΚΑΙ (δείτε αποκλειστικό ρεπορτάζ) , με την εκπομπή ωστόσο να βγαίνει κανονικά στην αέρα μονάχα με τους συνεργάτες της.

Το γεγονός αυτό λοιπόν, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να κάνει επίθεση στο κανάλι αναφέροντας πως αυτό που της κάνουν είναι απαράδεκτο και απάνθρωπο - δείτε εδώ τα όσα είπε αναλυτικά.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζος για την Φαίη Σκορδά και τον ΣΚΑΙ

«Προσπάθησα να βρω πτήσεις για να πάω στην κηδεία του μπαμπά της αλλά δεν βρήκα. Μιλήσαμε...», είπε αρχικά για τους λόγους που δεν πήγε στην κηδεία του Δημήτρη Σκορδά, αφού όπως ανέφερε μπορεί στην αρχή να μην γινόταν να πάει λόγω της εκπομπής, ωστόσο όταν τελικά δεν βγήκε στον αέρα του MEGA - έπειτα από ατύχημα της Ελένης Μενεγάκη - προσπάθησε να τα καταφέρει.

Δείτε επίσης: Τραγική ειρωνεία της μοίρας - Το τελευταίο τηλεφώνημα της Φαίης Σκορδά στον πατέρα της

Μάλιστα, ρωτήθηκε και απάντησε για το κείμενο - επίθεση που έκανε στον ΣΚΑΙ λόγω του ότι έβγαλε κανονικά στον αέρα την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, την ώρα που η ίδια περνούσε πολύ δύσκολα: «Θεωρώ ότι ήταν ατόπημα να βγει η εκπομπή της στον αέρα. Η εκπομπή είναι το όνομα της και όλη αυτή η εικόνα ήταν μια σκιά εκπομπής. Μια άδεια καρέκλα.. Θεέ μου».