Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού: «Κόφτε το πλάνο! Βγάλτε το σας παρακαλώ πάρα πολύ! Δεν το θέλω άλλο»

Τι ακριβώς συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού: «Κόφτε το πλάνο! Βγάλτε το σας παρακαλώ πάρα πολύ! Δεν το θέλω άλλο»

Στο Πρωινό επέστρεψε σήμερα 31/1 ο Γιώργος Λιάγκας μετά το ταξίδι του στο Κιλκίς για να βρεθεί στο πλευρό της Φαίης Σκορδά όπου είπε το τελευταίο αντίο στον πατέρα της που έφυγε από την ζωή έπειτα από ανακοπή καρδιάς (δείτε τα πρώτα του λόγια). Με επαγγελματισμό λοιπόν ξεκίνησε τη ροή των θεμάτων του.

Λίγο αργότερα ασχολήθηκαν ξανά με την υπόθεση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου. Δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 λοιπόν βρέθηκε στο κτήριο της Κοινωνικής Κουζίνας "Ο Άλλος Άνθρωπος". Εκεί όμως κανένας δεν θέλησε να κάνει δήλωση.

Η έξαλλη αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα

Το γεγονός ωστόσο πως πίσω από την δημοσιογράφο φαινόντουσαν πρόσωπα ανθρώπων που πήγαν στο συσσίτιο, ενόχλησε έντονα τον Γιώργο Λιάγκα που ζήτησε να κόψουν το πλάνο.

«Κόφτε λίγο το πλάνο! Βγάλτε το, βγάλτε το. Τελείως. Δεν θέλω να δείχνουμε πρόσωπα ανθρώπων που δεν φταίνε σε τίποτα, που πάνε να πάρουν ένα συσσίτιο. Σας παρακαλώ πάρα πολύ! Δεν το θέλω άλλο» είπε εκνευρισμένος ο παρουσιαστής.

Η απάντηση του Πολυχρονόπουλου

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στη δημοσιογράφο του Star, Τασούλα Παπανικολάου, η οποία και προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 30/1 - λίγες ημέρες μετά την είδηση για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Πιο αναλυτικά, ο δημιουργός της Κοινωνικής Κουζίνας, Ο Άλλος Άνθρωπος κατηγορείται σχετικά με την οικονομική διαχείριση της αυτοδιαχειριζόμενης ομάδας, που προσφέρει εδώ και 13 χρόνια δωρεάν γεύματα.

Ο ίδιος μάλιστα κατηγορείται, πως έχει σχέση με τον τζόγο και μάλιστα υπάρχουν πρόσωπα, που τον κατηγορούν ανοιχτά πως έπαιρνε χρήματα από τον ''Άλλο Άνθρωπο'' και τα έπαιζε σε τυχερά παιχνίδια (δείτε τον εδώ μέσα σε σχετικό κατάστημα).

«Τα χρήματα που δόθηκαν για τον “Άλλο Άνθρωπο” πήγαν όλα στον ''Άλλο Άνθρωπο''.. Η αλήθεια είναι ότι έχω πέσει από τα σύννεφα, δεν περίμενα ποτέ ότι μετά από 13 χρόνια καθημερινής δράσης και για 20 εκατομμύρια γεύματα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό θα βρεθώ αυτή τη στιγμή απολογούμενος για όλη αυτή τη δράση.

Όλοι οι λογαριασμοί αυτά τα 13 χρόνια από την πρώτη στιγμή, που ξεκινήσαμε ήταν ατομικοί λογαριασμοί, υπήρχε δηλαδή το ονοματεπώνυμο, IBAN, τηλέφωνο και όλα αναρτημένα για να συνεισφέρει ο κόσμος σε αυτό, που κάναμε, αν ήθελε. Οπότε τις κάρτες των λογαριασμών τις διαχειριζόμουν εγώ. Μιλάμε για δύο λογαριασμούς, με το όνομα της μητέρας μου και του γαμπρού μου, μόνο για τη φάση της Τουρκίας. Ο κόσμος που κατέθετε χρήματα σε αυτούς τους λογαριασμούς ήξερε πολύ καλά, ότι τα κατέθετε σε αυτούς τους λογαριασμούς. Δεν ήταν κρυμμένα.

Δεν έχω πάρει ούτε δέκα σεντς από τον Άλλο Άνθρωπο! Τι εγκληματική οργάνωση μου λέτε; Για εμένα, τη μητέρα μου και τον γαμπρό μου. Ζω στο σπίτι του Άλλου Ανθρώπου. Δεν έχω καταλάβει τι λέει αυτό το πόρισμα. Χτυπάτε εμένα, όχι τον Άλλο Άνθρωπο», είπε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.