Πέτρος Τατσόπουλος - Ένταση στην παρουσίαση του βιβλίου του, όταν «μπούκαρε» ο Ανδρέας Καραγιάννης: «Δεν είναι για πάνελ, είναι θέμα για τον Εισαγγελέα»

Αποχώρησε στον αέρα της εκπομπής

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Πέτρος Τατσόπουλος - Ένταση στην παρουσίαση του βιβλίου του, όταν «μπούκαρε» ο Ανδρέας Καραγιάννης: «Δεν είναι για πάνελ, είναι θέμα για τον Εισαγγελέα»

Ένα ανεκδιήγητο σκηνικό έλαβε χώρα στην χθεσινή (30/1) παρουσίαση του βιβλίου του Πέτρου Τατσόπουλου για τους Τρεις Ιεράρχες, όταν «μπούκαρε» με κάμερες ο Ανδρέας Καραγιάννης, εκδότης του ekklisiaonline. «Οι Τρεις Ιεράρχες συνέβαλαν στο να μιλάτε Ελληνικά. Σεβαστείτε την Ορθοδοξία», του είπε μεταξύ άλλων, ενώ παρά τις επίμονες συστάσεις των συντονιστών της εκδήλωσης, δεν δεχόταν να αποχωρήσει.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, ο συγγραφέας τόνισε με χιούμορ ότι μάλλον δεν τον... θέλει η συγκεκριμένη μέρα, υπενθυμίζοντας στην πορεία ότι πέρσι συνελήφθη μετά από καταγγελία του Φίλιππου Καμπούρη. Ο Πέτρος Τατσόπουλος αποκάλυψε ότι ο Ανδρέας Καραγιάννης δεν ήταν καλεσμένος να μιλήσει, αλλά ήρθε από μόνος του για κάνει «σόου», όπως τόνισε.

«Κάνουμε διαφήμιση στον κ. Καραγιάννη που με τον τίμιο ιδρώτα του κέρδισε τα καινούργια 15 γουορχολικά λεπτά δημοσιότητας. Δεν τον είχαμε καλέσει, άνοιξε την πόρτα, μπήκε με δύο κάμερες από πίσω του και διέκοψε. Ούτε είχε σχέση με την εκδήλωση, ούτε είχε πρόθεση να καθίσει να την ακούσει», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Ήθελε να κάνει ένα επικοινωνιακό σόου, το κέρδισε και “μπράβο” του. Ένας άνθρωπος που έχει σελίδα με ειδικό αφιέρωμα στα θαύματα, με εικόνες που δακρύζουν, βήχουν και φτερνίζονται, τι διάλογο να κάνουμε;».

Δείτε επίσης: Καρέ καρέ η σύλληψη του Πέτρου Τατσόπουλου μετά από μήνυση γνωστού παρουσιαστή - Βίντεο

Κλείνοντας ανέφερε: «Ο κ. Καραγιάννης εμπορεύεται τα θαύματα. Άλλο Κατερίνα εσύ, και πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν και άλλο να εμπορεύεσαι. Δεν μιλάω με τον Καραγιάννη για έναν και μοναδικό λόγο, τον θεωρώ επικοινωνιακό απατεώνα. Με ανθρώπους που εμπορεύονται θαύματα και κάνουν απάτες θέλω να πάμε στο δικαστήριο για να κριθεί αν είμαι συκοφάντης εγώ ή αν εκείνος είναι απατεώντας. Μόλις αποχωρήσω μπορείτε να τον κρατήσετε. Βγαίνει κάθε μέρα, σιγά μην τον λογοκρίνω, μ' εμένα δεν θέλω να μιλήσω! Ο Καραγιάννης δεν είναι θέμα για πάνελ αλλά για τον Εισαγγελέα και τις δικαστικές αρχές».

Ανδρέας Καραγιάννης: «Ιερείς πήγαν να κάνουν αγωγή στον Πέτρο Τατσόπουλο»

Ο Πέτρος Τατσόπουλος αποχώρησε και ο Ανδρέας Καραγιάννης βγήκε σε απευθείας σύνδεση να απαντήσει: «Δεν ήμουν καλεσμένος. Μπήκα μέσα και μίλησα με ευγένεια και αγάπη. Ήταν αναφαίρετο δικαίωμά μου να εισέλθω. Μου πρότειναν να κάτσω στο πάνελ και δεν το έκανα, γιατί θα νομιμοποιούσα αυτές τις ύβρεις. Με είχε προκαλέσει και όφειλα να απαντήσω για να δείξω ότι δεν στερούμαστε επιχειρημάτων, δεν είμαστε Μεσαίωνας, δεν μπορούν να μας βγάζουν γραφικούς και να προσβάλλουν την πίστη μας. Απάντησα με πολύ γαλήνιο τρόπο ότι είναι μικρόψυχο εκείνη την ημέρα να επιτίθεσαι στην πίστη του άλλου. Με αποκάλεσε 15 φορές απατεώνα και όλα αυτά είναι αγώγιμα. Δύο χρόνια πριν, ιερείς πήγαν να κάνουν μήνυση και αγωγή στον Πέτρο Τατσόπουλο για τον Άγιο Παΐσιο. Τελευταία στιγμή την πήραν πίσω, επειδή δεν θέλουμε η Εκκλησία να εμπλέκεται με νομικά ζητήματα».