Στο νοσοκομείο η Έλενα Γαλύφα - Τι συνέβη από τη μια στιγμή στην άλλη και μπήκε χειρουργείο

Οι αναρτήσεις μέσα από το δωμάτιο που νοσηλεύεται

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Έλενα Γαλύφα, όπως αποκάλυψε η ίδια με δυο αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσα από το δωμάτιο που νοσηλεύεται έπειτα από ένα χειρουργείο το οποίο πραγματοποίησε.

Οι αναρτήσεις της Έλενας Γαλύφα από το νοσοκομείο

«Είναι και αυτές οι ημέρες οι δύσκολες, που ξαφνικά μαθαίνεις ότι πρέπει να μπεις χειρουργείο για κάτι διαδικαστικό μεν αλλά με ολική νάρκωση δε, που όσο δυνατός να είσαι ένα τρέμουλο πριν σε κοιμήσουν σε πιάνει! Και σκέφτεσαι άντε να περάσει και να ξυπνήσεις αμέσως να γυρίσεις σπίτι σου,,,,

Και όντως πάει και πέρασε.. Και είστε και εσείς που με ένα μήνυμά σας κάνετε θαύματα. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για το ενδιαφέρον σας μέσα από την καρδιά μου... Η ουσία είναι ότι πάνω από όλα παραμένουμε άνθρωποι και αυτό είναι από μόνο του αρκετό να με κάνει σιδερένια», έγραψε η Έλενα Γαλύφα, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το λόγο που νοσηλεύτηκε.

Στο πλευρό της να σημειώσουμε βρίσκεται όλη την ώρα ο σύζυγός της - δείτε τον εδώ!

Στο νοσοκομείο η Έλενα Γαλύφα

Έλενα Γαλύφα νοσοκομείο

Στήριγμα της σε όλα ο σύζυγός της

Για τον σύζυγο της Θοδωρή, το ενδεχόμενο ενός παιδιού και το ξεκίνημα της ως fashion blogger, μίλησε η Έλενα Γαλύφα σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη σην εκπομπή Happy Day στον Alpha και την δημοσιογράφο, Ευάννα Ζουμπούρογλου,

Η Έλενα μίλησε αρχικά για τον άντρα της ζωής της: «Είμαστε 20 χρόνια μαζί και 15 χρόνια παντρεμένοι. Δεν έχουμε παιδιά κι αυτό καμία φορά βοηθάει. Νομίζω ότι σεβόμαστε ο ένας τα θέλω του άλλου» ανέφερε η γνωστή blogger ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι είχαν χωρίσει πολλές φορές πριν παντρευτούν.

«Παντρεύτηκα 25 χρονών. Ο Θοδωρής είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερός μου, πολύ πιο ώριμος και ίσως επειδή ήμουν πολύ μικρή και δεν το σκέφτηκα.»

Στη συνέχεια προχώρησε σε μια βαθιά εξομολόγηση σχετικά με την απόκτηση ενός παιδιού. «Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός και να γίνω μαμά. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά και θέλω να δώσω πάρα πολλή αγάπη σε ένα νέο πλάσμα. Επειδή μεγαλώνω, θα ήθελα να γίνω πιο νέα μαμά. Μετά σκέφτηκα ότι είναι πολύ εγωιστικό για εμένα και ότι σε όποια ηλικία κι αν κάνεις ένα παιδί, θέλει αγάπη» ανέφερε.