Φλορίντα Πετρουτσέλι για συμφιλίωση Ζήνας Κουτσελίνη – Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: «Δέκα χρόνια δεν μιλούσαν, μου βγάζει έναν “ρόλο”»

Αντέδρασε στον αέρα με όσα ειπώθηκαν

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φλορίντα Πετρουτσέλι για συμφιλίωση Ζήνας Κουτσελίνη – Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: «Δέκα χρόνια δεν μιλούσαν, μου βγάζει έναν “ρόλο”»

Την on camera συμφιλίωση της Ζήνας Κουτσελίνη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ οι δύο γυναίκες είχαν μιλήσει σκληρά στο παρελθόν η μία για την άλλη, σχολίασαν στο Mega Καλημέρα. «Δώσαμε αυτή την αγκαλιά εδώ. Συγκινήθηκα που την είδα. Αν μετρούσε κανείς την καρδιά μου, θα έβλεπε ότι ανέβηκαν οι σφυγμοί, γιατί πραγματικά την Κωνσταντίνα την έχω αγαπήσει», ανέφερε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια του Star, σχολιάζοντας πως οι κακές στιγμές μεταξύ τους, όταν συνεργάστηκαν στον Alpha, ανήκουν στο παρελθόν.

Σε εκείνο το σημείο αντέδρασε η Φλορίντα Πετρουτσέλι, που επίσης έχει συνεργαστεί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Alpha, και μίλησε για «θέατρο» μπροστά στις κάμερες από τις δύο γυναίκες. «Είναι φοβερό ότι ανέβηκαν οι σφυγμοί της Ζήνας Κουτσελίνη, αγχώθηκε και χάρηκε ταυτόχρονα όταν είδε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά από δέκα χρόνια που δεν μιλούσαν. Δεν μπορώ να καταλάβω. Πες ότι έχεις μία κακή στιγμή στην καριέρα σου γιατί δεν τα βρήκατε με έναν άνθρωπο. Πώς γίνεται μετά από δέκα χρόνια, όχι απλά να τον συγχωρείς, αλλά να λες ότι χάρη σε εκείνον “η καριέρα μου ανοίχτηκε μπροστά στις κάμερες”», ανέφερε αρχικά η Φλορίντα.

Δείτε επίσης: Ζήνα Κουτσελίνη & Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αγκαλιές και φιλιά μπροστά στις κάμερες - «Της οφείλω την καριέρα μου»

Το σχόλιο της Φλορίντας Πετρουτσέλι για τις σχέσεις Κουτσελίνη-Σπυροπούλου

Και συμπλήρωσε, κάνοντας αναδρομή στη σχέση των δύο γυναικών, που άλλαξε απότομα, σύμφωνα με την ίδια: «Η Ζήνα είχε βγει παλιότερα και είχε μιλήσει αρνητικά για τη σχέση της με την Κωνσταντίνα. Ήταν αρχισυντάκτρια στο Σαββατοκύριακο του Alpha και διευθύντρια και μέσα σε μία νύχτα την “φύγανε”. Προφανώς τότε δεν μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για την Κωνσταντίνα. Εμένα, όμως, αυτό το ανάποδο και το υπερβολικό, μου βγάζει σαν ένας ρόλος. Δεν ξέρω πώς να το πω αλλιώς; Δεν μπορείς να λες άσπρο δέκα χρόνια και ξαφνικά να λες “Όχι είναι καταπληκτική”».