Πρωινό Σουσού: "Πάγωσε" η Ελένη Τσολάκη - «Επειδή δεν καθόμουν στον διευθυντή μου...»

«Το έκανε για να μου κάνει γυμνάσια...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Πρωινό Σουσού:

Σε μία προσωπική αποκάλυψη προχώρησε η Μαίρη Αυγερινοπούλου, το πρωί της Τετάρτης 31/1, μέσα από την εκπομπή Πρωινό Σουσου. Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η Έλλη Στάη, όπου αναφέρθηκε στην σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στο ξεκίνημα της καριέρας της από μεγάλο εκδότη.

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος είχε αναφέρει: «Ο χαρακτήρας του ανθρώπου παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο. Ήμουν πολύ τζόρας. Είχα δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από εκδοτικό μεγαλοπαράγοντα που με είχε απειλήσει κιόλας ότι αν φύγω...» (δείτε εδώ την συνέχεια).

Η εξομολόγηση της Μαίρης Αυγερινοπούλου για την παρενόχληση που δέχτηκε

«Η μεγάλη αλήθεια ήταν η πρώτη της φράση: ότι ωραία γυναίκα στη δημοσιογραφία είναι πολύ δύσκολος συνδυασμός για να πετύχει. Στα χρόνια της Έλλης και μετά στα χρόνια τα δικά μου υπήρχε μεγάλο πρόβλημα με τις ωραίες γυναίκες, δεχόμασταν πάρα πολύ μεγάλη πίεση

Εγώ που έκανα πολιτιστικό ρεπορτάζ με είχαν στείλει να καλύψω γεγονός για ένα παιδάκι που γεννήθηκε πρωτοχρονιά, επειδή δεν καθόμουν στον διευθυντή μου είπε η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

«Με έστειλε σε θέμα που το καλύπτει το ελεύθερο και το έκανε για να μου κάνει γυμνάσια. Τι θες να σου πω τώρα; Ότι δεν δεχόμασταν αυτές τις πιέσεις; Αν ήσουν και ωραία και άνθρωπος που έβγαινε προς τα έξω δυναμικά; Σίγουρα. Εμένα ευτυχώς δεν κόπηκε ο δρόμος μου. Καμιά φορά λένε "εσείς οι δυναμικές γυναίκες". Ρώτα εμάς πώς θα σταθείς στα πόδια σου και θα προχωρήσεις μπροστά, αν δεν έχεις πλάτες και οικογένεια δημοσιογραφική από πίσω σου» ανέφερε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τα κλάμματα της στον αέρα της εκπομπής "Πρωινό Σουσου"

Πριν απο λίγο καιρό η Μαίρη Αυγερινοπούλου "λύγισε" στον αέρα της εκπομπή Πρωινό ΣουΣού το πρωί της Δευτέρα 13/11. Αφορμή στάθηκε η αναφορά του Αντώνη Κανάκη στην απώλεια του πατέρα του στο Στούντιο 4. Η γνωστή δημοσιογράφος ξέσπασε σε κλάμματα αφού έγινε αναφορά στον δικό της πατέρα ο οποίος έφυγε από τη ζωή, όταν η ίδια ήταν σε μικρή ηλικία.

«Ξαφνικά σταματάς να είσαι παιδί. Εγώ έχω χάσει τον πατέρα μου στα χέρια μου σε πολύ μικρή ηλικία και πάντοτε λέω στον Αλέξη, τον γιο μου, ότι αν ζούσε ο μπαμπάς μου, θα ήταν αλλιώς», είπε η Μαίρη Αυγερινοπούλου και ξέσπασε σε δάκρυα.

«Έχεις μια καρδιά σαν μικρό παιδί, είσαι υπέροχη... Να προσέχετε τους γονείς σας και όχι μόνο. Τίποτα δεν έχει σειρά σε αυτή τη ζωή. Να προσέχουμε όσους αγαπάμε. Οι γονείς μας είναι η ρίζα, η συνέχειά μας και όλα όσα κουβαλάμε, τα καλά και τα κακά», ανέφερε η Ελένη Τσολάκη.

Δείτε εδώ το απόσπασμα: