Όλο νόημα η ανάρτηση του Βαγγέλη Περρή: «Στον ΣΚΑΪ η στΟργή είναι απλώς...» - Τα αιχμηρά "καρφια' για τον τηλεοπτικό σταθμό

Δείτε την φωτογραφία

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Μια ανάρτηση όλο νόημα έκανε ο Βαγγέλης Περρής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. O γνωστός δημοσιογράφος, πέταξε τα "καρφιά" του στον ΣΚΑΙ, για την επιλογή του να βγάλει στον αέρα της εκπομπή Fay's Time, χωρίς την παρουσία της Φαίης Σκορδά.

Υπνεθυμίζουμε ότι η γνωστή παρουσιάστρια, βρίσκεται σε πένθος, καθώς ο πατέρας της Δημήτρης Σκορδάς, έφυγε από την ζωή την Δευτέρα 29/1, με την ίδια να μεταβαίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Κιλκίς, όπου πραγματοποιήθηκε η κηδεία του.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η παρουσιάστρια έλειπε, η εκπομπή προβλήθηκε κανονικά με την παρουσίαση να έχει αναλάβει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Αυτό σχολιάστηκε αρνητικά από από τις υπόλοιπες εκπομπές, οι παρουσιαστές των οποίων ευχήθηκαν τα συλλυπητήρια τους για τον πατέρα της (δείτε εδώ).

Πρώτος μάλιστα τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος ανέφερε: «Θεωρώ τουλάχιστον ατόπημα, για να μην πω ότι ήταν ό,τι πιο απάνθρωπο έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στον χώρο μας, το να βγει κανονικά στον αέρα η εκπομπή της Φαίης. Είναι από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει αυτό το κανάλι. Ξαφνικά χάνει τον πατέρα η παρουσιάστριά σου, τι θες να κερδίσεις με αυτή την εκπομπή; Τα νούμερα; Τα εμπορικά...» (δείτε εδώ την συνέχεια).

Η αιχμηρή ανάρτηση του Βαγγέλη Περρή

«Στον ΣΚΑΪ η στΟργή είναι απλώς ένα σήριαλ» έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του στο Ιnstagram, ο Βαγγέλης Περρής χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει τον λόγο. Υπενθυμίζουμε ότι "στΟργή" ονομάζεται ένα από τα σήριαλ του τηλεοπτικού σταθμού.

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΕΡΡΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Πότε επιστρέφει στην εκπομπή της η Φαίη Σκορδά

Υπενθυμίζουμε ότι η παρουσιάστρια είπε το τελευταίο “αντίο” στον πατέρα της Δημήτρη που “έφυγε” ξαφνικά τα ξημερώματα της Δευτέρας 29/1 από ανακοπή στον ύπνο του. Απαρηγόρητη, αποχαιρέτησε με λυγμούς την Τρίτη 30/1 στις 3 το μεσημέρι, το πολύτιμο και ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ζωής της, το “αποκούμπι” της όπως έλεγε τον μπαμπά της, στο Κοκκινοχώρι του Κιλκίς

Τραγικές φιγούρες η Φαίη με την μητέρα της Εύα. Δίπλα της τα παιδιά της Γιάννης και Δημήτρης Λιάγκας που είχαν μεγάλη αδυναμία στον αγαπημένο τους παππού, όπως και ο Γιώργος Λιάγκας που δεν άφησε στιγμή την πρώην σύζυγό του από τα μάτια του. Ο παρουσιαστής του Πρωινού, ήταν ο πρώτος δικός της άνθρωπος που ενημερώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, με το τηλεφώνημά της για τον ξαφνικό χαμό του πρώην πεθερού του, που του είχε και εκείνος μεγάλη αδυναμία. Επίσης ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωινό της Τρίτης και χωρίς δεύτερη σκέψη πήγε ελάχιστα λεπτά για την έναρξη της εκπομπής του ΑΝΤ1 (δείτε εδώ όσα είπε) και μετά έφυγε μαζί με τα παιδιά του αεροπορικώς προκειμένου να είναι στο πλευρό της Φαίης και στης μητέρας της. Στεφάνι στην κηδεία έστειλε στην Φαίη Σκορδά και η διοίκηση του ΑΝΤ1.

Στο ίδιο πένθιμο κλίμα και μετά την κηδεία, η Εύα και η Φαίη Σκορδά παρέθεσαν τραπέζι για στενούς συγγενείς και φίλους. Ο Γιώργος Λιάγκας που δεν άφησε στιγμή μόνη της την Φαίη Σκορδά, αναχώρησε αργά το βράδυ αεροπορικώς για να βρίσκεται σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Φαίη Σκορδά θα παραμείνει για λίγες μέρες στο Κιλκίς μαζί με την μαμά της, ώστε να ρυθμίσουν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες και να κάνουν τα τριήμερα και θα είναι εκτός απροόπτου στο τιμόνι παρουσίασης της εκπομπής της “Fay' s time” την Δευτέρα το πρωί στις 5/2.