Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Αγνώριστος φορώντας κοστούμια και γραβάτες με τραπουλόχαρτα - Η ζωή του πριν την Κοινωνική Κουζίνα

Ένας άλλος άνθρωπος!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο τον δημιουργό της Κοινωνικής Κουζίνας, Ο Άλλος Άνθρωπος, που ιδρύθηκε από τον ίδιο το 2011 στην οδό Φυλής στην Αθήνα.

Ο άντρας κατηγορείται τις τελευταίες ημέρες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, καθώς επίσης έχει γίνει νύξη για εκμετάλλευση χρημάτων της ομάδας σε τυχερά παιχνίδια και τζόγο.

Η διαφορετική εμφάνιση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου πριν την Κοινωνική Κουζίνα

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Μαρτυρία σοκ από πρώην εργοδότη του - «Ανακάλυψα, ότι καθόταν αργά στο γραφείο και...»

Μέσα από το ρεπορτάζ του T-live την Τετάρτη 31/1 είδαμε τη ζωή του Πολυχρονόπουλου πριν από τη δημιουργία της Κοινωνικής Κουζίνας, καθώς φορούσε κοστούμια και γραβάτες, ήταν αξύριστος με κοντά μαλλιά. Εν ολίγοις, η σημερινή εικόνα του Πολυχρονόπουλου δεν έχει καμία σχέση αυτή πριν από από 15 χρόνια.

Η πρώτη συνέντευξή του μετά την είδηση για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

«Τα χρήματα που δόθηκαν για τον “Άλλο Άνθρωπο” πήγαν όλα στον ''Άλλο Άνθρωπο''.. Η αλήθεια είναι ότι έχω πέσει από τα σύννεφα, δεν περίμενα ποτέ ότι μετά από 13 χρόνια καθημερινής δράσης και για 20 εκατομμύρια γεύματα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό θα βρεθώ αυτή τη στιγμή απολογούμενος για όλη αυτή τη δράση.

Όλοι οι λογαριασμοί αυτά τα 13 χρόνια από την πρώτη στιγμή, που ξεκινήσαμε ήταν ατομικοί λογαριασμοί, υπήρχε δηλαδή το ονοματεπώνυμο, IBAN, τηλέφωνο και όλα αναρτημένα για να συνεισφέρει ο κόσμος σε αυτό, που κάναμε, αν ήθελε. Οπότε τις κάρτες των λογαριασμών τις διαχειριζόμουν εγώ. Μιλάμε για δύο λογαριασμούς, με το όνομα της μητέρας μου και του γαμπρού μου, μόνο για τη φάση της Τουρκίας. Ο κόσμος που κατέθετε χρήματα σε αυτούς τους λογαριασμούς ήξερε πολύ καλά, ότι τα κατέθετε σε αυτούς τους λογαριασμούς. Δεν ήταν κρυμμένα.

Δεν έχω πάρει ούτε δέκα σεντς από τον Άλλο Άνθρωπο! Τι εγκληματική οργάνωση μου λέτε; Για εμένα, τη μητέρα μου και τον γαμπρό μου. Ζω στο σπίτι του Άλλου Ανθρώπου. Δεν έχω καταλάβει τι λέει αυτό το πόρισμα. Χτυπάτε εμένα, όχι τον Άλλο Άνθρωπο», είπε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος την Τρίτη 30/1 στο Star και στη δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου